Open menu

proostfoto thbHou je van lekker (vegetarisch) eten en schrijf je graag en goed óf ben je dol op social media? Wij zoeken op dit moment nieuwe gastredacteuren en een of meer social mediaredacteuren. Heb jij zin en tijd om Vegatopia nog beter te maken dan het al is en te werken in een gezellig redactieteam? Lees dan snel verder.

Vacature gastredacteur

Als gastredacteur schrijf je één keer per maand een nieuw, nog niet elders gepubliceerd artikel voor ons. Dit kan een eigen recept zijn of het testen van een product, maar bijvoorbeeld ook een artikel over een kooktechniek, een restaurantrecensie of een kookboekrecensie.

Vacature social mediaredacteur

Vegatopia is op dit moment actief op Twitter (>8000 volgers), Facebook (> 5000 likes) en Instagram (>3800 volgers). Help jij onze social media-aanwezigheid te vergroten door het posten van interessante bijdragen op onze bestaande social media-kanalen, het vergroten van het aantal volgers en eventueel de inzet van nieuwe social mediakanalen? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw reactie. We hopen op iemand met al de nodige ervaring op social media-gebied, maar als je begint met social media en juist van ons wilt leren, staan we zeker ook open voor je reactie.

Vacature restaurantgidsredacteur

Als restaurantgidsredacteur help je Vegatopia met het actueel houden van onze restaurantgids en verwerk je nieuwe aanmeldingen van restaurants en commentaren van gebruikers. Je overlegt met de andere redacteuren over nieuwe aanmeldingen via een speciaal internetforum.

Vegatopia draait 100% op vrijwilligers. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar waarin je je kort voorstelt. Als je als gastredacteur solliciteert, ontvangen we als bijlage graag ook een nieuw door jou geschreven artikel dat aansluit bij Vegatopia. Als je solliciteert als social media-redacteur horen we graag of je al ervaring hebt met social media en kort wat je visie op social media is. Mocht het klikken, dan verwelkomen we je graag als vrijwilliger bij Vegatopia.

Vegatopia is de oudste website over lekker vegetarisch eten, met bijna 100.000 bezoekers per maand en een erg gezellige redactie.  Er is veel te leren, je werkt met een enthousiast redactieteam, dat je graag helpt jezelf verder te ontwikkelen en bij het vormgeven van nieuwe initiatieven.

 

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama