Achtergronden

Op vrijdag 20 maart hielden we een ontzettend leuk lanceringsfeest van Vegatopia - Het Kookboek met onze uitgever, lezers, vrienden, familie en allerlei bevriende culinaire schrijvers. Hieronder een geweldig filmpje gemaakt door Juliette van Eijsden.

servies-sjabloonVoor het maken van kookboekfoto’s heb je servies nodig. Veel servies. En het liefst zo divers mogelijk. Om de leukste winkels te vinden, hebben we goed om ons heen gekeken. We stellen de winkels aan je voor die zo aardig waren om hun mooiste spullen aan ons uit te lenen!

servettenthbOnlangs is het kookboekcontract ondertekend. Het is nu dus echt officieel! Achter de schermen zijn we natuurlijk steeds flink bezig met het kookboek. En dat is zo ontzettend leuk om te doen! Daarnaast is het ook een flinke klus, denk aan ontplofte keukens, ijs dat te snel wil smelten en discussies over het formaat van pannen.

kookboek actie"Maar geen harige arm!" riep Tertia. Ik zag mezelf al naar de buurman twee huizen verder stappen met de vraag of ik zijn arm mocht inspecteren en lenen voor een foto. Nadenken over de (food)styling voor een kookboek levert hilarische discussies op. Want ja, iemand moet dat biertje op de foto toch vasthouden? Uiteindelijk werd het de vriend van Vegatopia's Ellen, die een dag hielp tijdens onze eerste echte fotoshoot.

Vegatopia bestaat volgend jaar twintig jaar. Dat is natuurlijk idioot lang en moet gevierd worden. Wij dachten zelf aan een tweede eigen kookboek, wat jullie?

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed

horecarama

dekbeddiscounter