Open menu

Vegatopia - het kookboek

Lekker vegetarisch voor iedereen, voor elke dag!

Verschenen: maart 2015

Vegatopia – het kookboek markeert het twintigjarig bestaan van de succesvolle website Vegatopia.com en staat boordevol inspirerende recepten zonder vlees en vis. Naast originele gerechten, zoals een pastinaak tarte tatin, een bietenburger, bitterballen van rookkaas en een wilde tiramisu, vind je in dit boek ook gerechten die je snel en makkelijk maakt, zoals een risotto met lentegroenten, een zoete-aardappelcurry en een avocado-komkommersoep met pecannoten. Daarnaast bevat dit boek handige en lekkere tips, onder andere voor een geslaagde vegetarische barbecue, afwisselende lunches, of een bezoek aan de toko.

De redactie van Vegatopia weet als geen ander hoe je koken zonder vlees en vis voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk maakt. Van makkelijke maandag en vrijdag snackdag tot een feestelijke zaterdag en zoete zondag: voor elke dag is er een Vegatopia-recept! De recepten worden gretig nagekookt door onze lezers - bekijk hier de foto's.

Op onze site vind je uiteraard een aantal extraatjes, waaronder alle links naar Vegatopiarecepten uit het kookboek op een rijtje en een spannende tweede topping voor het hangoprecept van pagina 156.


 "Het enthousiasme van het Vegatopia-team is verschrikkelijk aanstekelijk, ik lees ze erg graag. Ik kook trouwens vaak hun recepten na als ik behoefte heb aan frisse inspiratie. Hulde!" -  Yvette van Boven

"Waar vegetariërs altijd blindelings terechtkunnen, is de site Vegatopia. […] Vrolijk, een beetje gek en niet ingewikkeld." - de Volkskrant


Vegatopia - het kookboek
Gebonden, full colour | € 26,95 (oorspronkelijke prijs, nu slechts tweedehands te krijgen)
176 pagina’s | 17 x 24 cm
Boekverzorging: Oranje Vormgevers
NUR 444
ISBN 9789046818732

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama