Open menu

Vegatopia is een site voor iedereen die geïnteresseerd is in lekker vegetarisch eten. Vegatopia bestaat uit drie onderdelen:

  • het redactionele gedeelte met actualiteiten, recensies van producten, kookideeën en recepten. 
  • de restaurantgids, een wegwijzer voor vegetarische en vegetariërvriendelijke restaurants in Nederland en België
  • het forum, waarin een actieve community gemiddeld meer dan 750 berichten per maand post

Wie maken Vegatopia

Concept en realisatie: Jan Lieftink, Eelco Herder

Redactie: Eelco Herder, Jolanda van Dam, Meta de Best, Sven Van Den Meerssche
E-mail:

Restaurantgids: Joke Carola Binnerts, Karl Verhaevert
E-mail:

Gastredacteuren: Emma Nieuwenhuijse, Hedwig Adema Witteveen, Helen van der Meij, Joke Boon, Mari Maris, Michelle van der Harst

Forum- en site-administrator: Eelco Herder
E-mail:

Forum-moderators: Eelco, meisbaer
E-mail:

Ex-medewerkers van bijzondere verdienste: Jan Lieftink, Tertia Wiedenhof, Annemieke Dubbeldeman, Machteld

In memoriam: Sander Gerritsen

Op een andere pagina stellen de redacteuren zich uitgebreider voor.

Word redacteur bij Vegatopia

Hou je van lekker (vegetarisch) eten en schrijf je graag en goed? Wil je voor ons schrijven over je eigen recepten, kooktechnieken of producten? Of zou je onze restaurantgidsredactie willen helpen? Neem contact met ons op!

Adverteren op Vegatopia

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden op Vegatopia? Meer informatie vindt u op onze pagina voor adverteerders.

Contact

Vragen over vegetarisch eten, vegetarische producten, vegetarische restaurants, gezondheidskwesties en dergelijke kun je het beste stellen in de verschillende forums op Vegatopia. Daar worden ze gelezen door meer mensen, van wie er altijd wel één een goed antwoord weet.

Voor vragen om hulp bij het maken van opstellen, werkstukken, afstudeerscripties e.d. die te maken hebben met vegetarisme verwijzen we altijd naar instanties als de Nederlandse Vegetariërsbond of in België EVA.

Persberichten, vragen en opmerkingen over Vegatopia kun je sturen naar

Privacy

Vegatopia gebruikt slechts functionele cookies, die nodig zijn voor het functioneren van de site en het forum. Wij kunnen echter niet uitsluiten dat onverhoopt via ingevoegde media buiten ons weten toch een cookie door een derde partij wordt gezet. De social media buttons op onze site zijn zogenaamde 'two-click buttons', die pas gegevens aan social media sites sturen als je er op klikt. Tips aan de Restaurantgids via het desbetreffende formulier worden als gewone emails ontvangen en als dusdanig behandeld.

Voor het gebruik van het Vegatopia Forum gelden aparte forumregels, die in het gelinkte artikel uitgebreid beschreven staan.

Technisch

Vegatopia is gebouwd met het open-source content management system Joomla!, aangevuld met enige extensies. De layout is ontwikkeld door Eelco op basis van het Jumbotron Bootstrap starter template.

Het Vegatopia forum draait op SMF - Simple Machines Forum.

Redactie-Login

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama