Open menu

Door deel te nemen aan de Vegatopia-webforums verklaar je je akkoord met de 'regels voor gebruik' zoals die in dit document zijn neergelegd.

 

3. Overig gebruik van het forum

1. De inhoud van de berichten op de forums komt geheel voor rekening van degene die het bericht heeft geplaatst. Vegatopia kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Gebruik van de informatie geschiedt altijd op eigen risico.

2. Om overmatig dataverkeer te voorkomen is het niet toegestaan om grote delen van het forum binnen te halen voor offline gebruik, al dan niet met behulp van zogeheten 'offline browsers'.

3. Om misbruik van adressen te voorkomen, is het niet toegestaan om e-mailadressen op het forum te 'oogsten', al dan niet met behulp van zogeten 'e-mail extractor software'.

4. Het is niet toegestaan om het forum te bezoeken via zogeheten anonieme proxies om je identiteit te verhullen. Schending van deze regel kan leiden tot onmiddellijke opheffing van je account.

 


1. Over het aanmelden
1.1 Geef een geldig e-mailadres op
1.2 Niet elke gebruikersnaam is toegestaan
1.3 Het kiezen van je avatar
1.4 Signature
1.5 Hoe lang blijft je account geldig?

2. Plaatsen van berichten op het forum
2.1 Het posten van een bericht is jouw keuze
2.2 Doen we niet: schelden, provoceren etc.
2.3 Dierenrechtenkwesties en veganisme
2.4 Promotie en reclame
2.5 Mag ik een oproep plaatsen?
2.6 Schend geen copyrights
2.7 Jouw privacy en andermans privacy
2.8 Als je om hulp wilt vragen
2.9 Quote niet onnodig veel
2.10 Off topic: meestal niet gewaardeerd
2.11 Kaap geen topics voor je stokpaardjes
2.12 Privé-conversaties
2.13 Niet in meerdere forums posten

Moderatie en misbruik

Het forum wordt gemodereerd, wat betekent dat alle geposte berichten bekeken worden. Indien dit naar het oordeel van een moderator nodig is, mag hij/zij je bericht bewerken, verwijderen of verplaatsen.

Bij geconstateerde overtredingen van de forumregels zal je bericht worden verwijderd. Bij herhaalde overtredingen van de forumregels of misbruik van het forum kan je de toegang tijdelijk of permanent worden ontzegd. In ernstige gevallen wordt je internet-provider (of andere instantie die je toegang verschaft tot internet) dan wel justitie ingeschakeld.

Vragen, opmerkingen of problemen?

Neem contact op met de redactie (zie colofon).

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama