Open menu

redactie kookboekHou je van lekker (vegetarisch) eten en schrijf je graag en goed? Wil je voor ons schrijven over je eigen recepten, kooktechnieken of producten? Of zou je onze restaurantgidsredactie willen helpen? Laat het ons weten!

Vegatopia is de oudste website over lekker vegetarisch eten, met bijna 100.000 bezoekers per maand en een erg leuke redactie. Vegatopia draait 100% op vrijwilligers. Er is veel te leren, je werkt met een enthousiast redactieteam, dat je graag helpt jezelf verder te ontwikkelen.

Als gastredacteur schrijf je één keer per maand een nieuw, nog niet elders gepubliceerd artikel voor ons. Dit kan een eigen recept zijn of een productbeschrijving, maar bijvoorbeeld ook een artikel over een kooktechniek of een restaurantrecensie.

Als restaurantgidsredacteur help je met het actueel houden van onze restaurantgids en verwerk je nieuwe aanmeldingen van restaurants en commentaren van gebruikers.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar waarin je je kort voorstelt, en vertelt of je gastredacteur of restaurantgidsredacteur wilt worden. Als je gastredacteur wilt worden, voeg je als bijlage een nieuw door jou geschreven artikel toe, dat aansluit bij Vegatopia. Mocht het klikken, dan verwelkomen we je graag als gastredacteur of restaurantgidsredacteur. Uiteraard kun je ook mailen als je eerst nog meer informatie wilt.

Mocht je iemand kennen met interesse, stuur deze advertentie dan naar hem of haar door!

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama