Open menu

Vegatopia is een site voor iedereen die geïnteresseerd is in lekker vegetarisch eten. Het staat iedereen vrij de site te bezoeken. Voor het overnemen en gebruik van beelden of teksten, alsmede voor het gebruiken van de interactieve delen van de site, gelden een aantal voorwaarden, die op deze pagina worden beschreven.

Disclaimer

Vegatopia.com kan niet garanderen dat de gegevens op de website en de forums juist, volledig en up to date zijn. Het gebruik van de informatie op www.vegatopia.com geschiedt daarom op eigen verantwoordelijkheid en Vegatopia.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website.

Recepten, teksten, foto's en graphics

Alle recepten, teksten, foto's en graphics op Vegatopia.com zijn auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat je gerust een kopietje mag maken voor eigen gebruik, maar dat verdere vermenigvuldiging niet is toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vegatopia.com of eventuele andere rechthebbenden.

Je mag de recepten, teksten, foto's en graphics bijvoorbeeld niet:

  • Op je eigen site zetten
  • Ze verspreiden via e-mail
  • Ze overnemen in krant, tijdschrift of andere print-publicatie
  • Ze afdrukken en verkopen of gratis verspreiden
  • Ze opslaan en verspreiden op cd-roms, dvd's, diskettes of andere digitale media

Wat wel mag, naast kopiëren voor eigen gebruik:

  • Op websites of in gedrukte media met bronvermelding citeren uit de site. Met andere woorden: een kort stukje tekst (max. 100 woorden) overnemen en daarbij vermelden dat het is overgenomen van www.vegatopia.com
  • Een regeling treffen voor overname van recepten, teksten, foto's en/of graphics (neem daarvoor contact op met de redactie)

E-mailadressen

Op Vegatopia.com en in het bijzonder op de forums en in contactadvertenties wordt soms gevraagd om een e-mailadres of andere gegevens achter te laten die ook voor derden zichtbaar zijn. Gebruikers en/of bezoekers van Vegatopia.com mogen deze gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor ze ter beschikking worden gesteld. In het geval van e-mailadressen is het uitsluitend toegestaan om de eigenaar een enkelvoudig bericht te sturen.

Wat bijvoorbeeld niet mag met e-mailadressen die je op Vegatopia.com aantreft:

  • Het versturen van (grotendeels) identieke berichten aan meerdere adressen
  • Het opnemen van op Vegatopia.com gevonden e-mailadressen in een database of ander gegevensbestand. Bijvoorbeeld met het oogmerk deze te verkopen en/of te gebruiken voor mailings.

Geautomatiseerd binnenhalen van informatie

Om onnodig dataverkeer te voorkomen, is het niet toegestaan om grote delen van Vegatopia.com binnen te halen voor offline gebruik, al dan niet met behulp van zogeheten 'offline browsers'. Om misbruik van adressen te voorkomen, is het niet toegestaan om e-mailadressen te oogsten, al dan niet met behulp van zogeheten 'e-mail extractor software'.

Website-misbruik

Het is gebruikers niet toegestaan om informatie op Vegatopia.com zonder toestemming te verwijderen, te wijzigen, te vervangen, aan te passen of er iets aan toe te voegen. Uitzondering hierop vormen de berichten die de gebruiker zelf heeft geplaatst op de forums of via de geactiveerde commentaarfunctie.

Aanvullende regels

Voor gebruik van de Vegatopia-forums gelden een aantal aanvullende regels voor gebruik. Door deel te nemen aan de forums, verklaar je akkoord te gaan met de regels die gelden voor dat deel van Vegatopia.com.

Laatst gewijzigd: december 2012

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama