Open menu

vegaworst1bHoofdredacteur (én oud-collega) Annemieke vroeg naar aanleiding van mijn post op Instagram of ik niet een stukje wilde schrijven. Maar natuurlijk. Meneer Wateetons en ik waren namelijk druk bezig met de laatste testen voor zijn workshop vegetarische worst maken.

Vegetarisch ja, je leest het goed. Meneer Wateetons, vleeskenner, worstexpert. Hij heeft eigenlijk geen goed excuus, behalve dan dat hij het heel interessant vindt om te maken.

Om jou 21 juni te kunnen laten zien hoe je de lekkerste vegetarische worst maakt, waren wij vorige week nog de puntjes op de i aan het zetten. Want met gewoon wat bonen bij elkaar gooien, heb je nog geen vegaworst. Hieronder zie je de testbatches, van onder andere rijst en gluten. Die moesten natuurlijk uitgebreid getest worden, op wetenschappelijk verantwoorde wijze.

In de workshop op 21 juni leert Meneer Wateetons je alles over eiwitten, gluten en binding van vegaworst en ga je zelf aan de slag. De workshop vindt plaats bij Boergondineren in Ransdorp (bij Amsterdam). Er zijn nog enkele plekken vrij… dus wees er snel bij.

Meer informatie:
http://wateetons.com/wateetons-workshops/#vega

Gelijk inschrijven:
https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/wateetons/a-46297018/workshops/workshop-vegetarische-worst-maken/

 

vegaworst2a

Kelly, culiredactie. Altijd bezig met voeding, koken en eten, ook op haar website en als diëtist.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama