Open menu

winactie2011 thbVandaag, 10 oktober, is het dag van de duurzaamheid. De Alpro foundation geeft vandaag op vier locaties in Nederland gave, duuzame, plantaardige mystery bags met inhoud weg. Maar wij geven er ook tien weg! Klik door om te zien hoe je aan deze leuke actie meedoet.

De Alpro Foundation vraagt op de Dag van de duurzaamheid door middel van een Guerrilla-actie aandacht voor bewuster te eten.
Zo worden er vandaag 2000 goed gevulde mystery bags uitgedeeld op vier centrale plekken. Op station Breda, station Hoofddorp, het Science Park in Amsterdam en het Festival of Cools in Amsterdam maak je vandaag kans iemand die mystery bags uitdeelt tegen te komen.

Maar je kunt ook zo'n gevulde plantaardige tas via ons winnen.
Doe daarvoor het volgende:

Vind Vegatopia leuk op Facebook én vind de pagina van de Alpro Foundation op Facebook leuk.
Stuur een mail naar winactie@vegatopia met in het onderwerp 'Dag van de Duurzaamheid' en in de tekst je naam en adres.

Ben je niet zo van de Sociale Media?
Stuur dan een mail naar winactie@vegatopia met in het onderwerp 'Dag van de Duurzaamheid' en in de tekst een motivatie waarom je de tas wilt winnen en je naam en adres.

Stuur ons een mail voor 13 oktober. De 10 winnaars krijgen de tas door de Alpro Foundation thuis opgestuurd. We vernietigen de adressen na de actie, die gebruiken we dus niet voor spam of iets dergelijks.

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama