Open menu

foodwelove2 thbWat is er leuker dan een mooi pakketje thuisbezorgd krijgen, met allerlei lekkere spullen erin? Een soort kerstpakket, maar dan 100% zeker met leuke inhoud. Deze week kun je bij ons een FoodWeLove box winnen, die het thema East Meets West heeft.

In de box vind je bijzondere producten waarmee je zo de allerlekkerste Midden-Oosterse recepten uit je mouw schudt. De box van deze maand is bovendien helemaal vegetarisch, dus wij vinden het heel erg leuk dat we er eentje weg mogen geven. Sterker nog, we geven er twee weg, maar lees daarover hieronder meer.

FoodWeLove speurt maandelijks naar bijzondere producten en verhalen die het waard zijn om te delen. Meer over FoodWeLove lees je op www.foodwelove.nl.

Wil je kans maken op deze box, geef dan antwoord op onderstaande vraag en lees de voorwaarden goed door.

Vraag: wat is jouw favoriete Midden-Oosterse gerecht?

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama