Open menu

We hebben vrolijk, gekleurd bestek van Mepra ontdekt. En omdat het nog steeds een feestmaand is, mogen we van Mepra een 24-delige set t.w.v. 165 euro weggeven. Je mag zelf de kleur kiezen! Met keuze uit meer dan dertig kleuren, zal dat nog lastig zijn. Wil je kans maken? Doe dan snel mee!

 

 

Deelnemen!

  • Om mee te doen vragen we je ons op Facebook, Twitter of Instagram volgen, of lid te zijn van ons forum. Allemaal mag natuurlijk ook! Ben je niet zo van de social media? Ook dan kun je meedoen. Vermeld dan in je inzending wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je kunt meedoen t/m 3 januari 2016, de winnaar krijgt daarna via mail bericht.

Mail voor deelname naar en vermeld in het mailonderwerp: Winactie - Mepra bestek. Vermeld ook het account op social media waarmee je ons volgt (of als je geen social media hebt, wat voor artikelen je graag leest op Vegatopia). Vergeet ook niet je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer te vermelden. Vermeld ook meteen welke kleur je zou willen winnen! Wees wel specifiek, want van alleen al groen zijn er meer dan drie soorten.

Hou de dagen na het einde van de winactie wel je mailbox en spambox in de gaten. Als je wint, mailen we je namelijk. Mochten we nog een vraag aan je hebben over bijvoorbeeld het adres en we ontvangen binnen vijf dagen na onze e-mail geen reactie, dan zullen we een andere winnaar trekken.
De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen.

Veel succes!

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama