Open menu

bubbelwafelijzerBubbelwafels zijn populair zoet straateten in Hong Kong, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook als ontbijt serveren met lekker veel fruit. Van buiten zijn ze lekker knapperig en van binnen lekker luchtig. Je kunt bubbelwafels in een gewoon wafelijzer klaarmaken, maar met een echt bubbelwafelijzer krijg je extra grote bubbels. En wij mogen er eentje verloten!

Bubbelwafels of eierwafels zijn zeker geen nieuwlichterij: ze worden al sinds 1950 op de straathoeken van Hong Kong en Macau verkocht, gemaakt van een luchtig eierdeeg. De verkopers zijn zeker met de tijd meegegaan, dus je vindt ondertussen ook bubbelwafels die als hip ijshoorntje worden gebruikt.

Net als bij gewone wafels kun je met de toppings eindeloos variëren: vers fruit, donkere en witte chocolade, honing, stroop, ahornsiroop, roomijs, sprinkles, je kunt het zo gek niet bedenken. Een erg leuke activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje dus. Maar een simpele bubbelwafel met een bolletje vanille-ijs en een scheutje pompoenpitolie bij de thee vind ik zelf ook niet te versmaden.

bubbelwafels

Wij mogen van Coolgift.com een bubbelwafelijzer ter waarde van 29.95 euro weggeven! Op Coolgift vind je allerhande gadgets en originele cadeaus voor Sinterklaas en kerstcadeaus - waaronder zeker ook culinaire zaken, zoals een retro popcornmachine, een candy grabber of een surprise cake.

Win een bubbelwafelijzer!

Wil je kans maken op een bubbelwafelijzer van Coolgift? Dat kan! Hoe je meedoet, lees je hieronder. Succes!

Voorwaarden

  • Om mee te doen moet je ons op Twitter of Instagram volgen of vrienden met ons zijn op Facebook of lid zijn van ons forum.
  • Ben je niet zo van de sociale media? Ook dan kun je meedoen, vertel dan wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je deelname e-mail moet voldoen aan de opzet die we hieronder geven.
  • Je kunt meedoen t/m zondag 15 november 2020, de winnaar krijgt uiterlijk drie dagen erna bericht

Mail voor deelname naar .

  • Vermeld in het mailonderwerp: Winactie - Bubbelwafelijzer
  • Vermeld het account op Twitter of Instagram waarmee je ons volgt, je Facebooknaam, je forumnaam of het soort artikelen dat je graag leest op Vegatopia.
  • Gevolgd door je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer.
  • De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen.

Veel succes!

bubbelwafelijzer

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama