Open menu

Gastvrij_Voor_Vegetariers_LOGO__sjabloon_thb_2011Heb je ook genoeg van al die barbecues waar jij op een stukje stokbrood moet knabbelen, terwijl je in de rook van verbrand vlees zit? En dat je je dan óók nog eens moet gaan verdedigen tegenover ome Kees, die, wellicht ietwat beneveld, iets over bleekneusjes en leren schoenen mompelt? Kom dan a.s. zaterdagmiddag naar Naarden, waar er door de Nederlandse Vegetariërs Bond een vegetarische BBQ wordt georganiseerd!

VegeQ

Het evenement is VegeQ gedoopt, wat volgens de NVB een samentrekking is van het Latijnse vegetus (wat levendig, opgewekt en krachtig betekent) en emotioneel quotient. Laat dat je niet afschrikken, want het gaat gewoon een gezellig feestje worden, maar dan zonder beest. En mochten de wolken openbarsten, dan kan het festijn binnen worden voortgezet.

Spiesjes en burgers

Vooraf wordt er een kaassoep geserveerd, waarna het bbq-gedeelte begint. Er zijn spiesjes en burgers (geleverd door o.a. de Vegetarische Slager, wiens producten inmiddels de aandacht hebben getrokken van niemand minder dan Ferran Adria, van El Bulli!), groenten, aardappels, versgebakken broodjes en salades. Uiteraard allemaal vergezeld van lekkere sausjes. Eet je veganistisch? Geen zorgen, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden. Verder zijn er activiteiten van Vega Dates en Viva Las Vegas en worden er lootjes verkocht waarmee je een pakket van Lush of een kookboek kan winnen.

Is Naarden te ver om op een dag heen en weer te reizen? Boek dan tegen een speciale prijs een kamer + ontbijt bij het NH hotel aldaar, waar de BBQ wordt georganiseerd.

 

vega_bbqWat: VegeQ, vegetarische barbecue
Wanneer: 25 juni van 16.00-20.00 (of zo lang het nog gezellig is)
Waar: NH in Naarden (http://www.nh-hotels.nl/nh/nl/hotels/nederland/naarden/nh-naarden.html)
Hoeveel: Leden €10,- en niet-leden €15,-, excl. drankjes.
Tevens biedt het NH een arrangement aan voor €75,- per kamer (één of tweepersoons) inclusief ontbijt. Overweeg je lid te worden? Word dan nu lid en je neemt gratis deel aan de VegeQ. Je betaalt dan € 20 om de rest van het jaar lid te zijn van de NVB en gezellig mee te barbecueën.
Opgeven of meer informatie:

 

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama