Open menu

altWil je een inspirerende dag bij De Librije met een workshop vegetarisch koken, een kookdemonstratie en ook nog een kijkje achter de schermen van dit driesterrenrestaurant? Op 15 december is het mogelijk, dan mogen hobbykoks (zowel beginners als gevorderden) aantreden in deze culinaire tempel. Met ook nog eens met een flinke korting voor Vegatopia-lezers.

Het sympathieke initiatief Variatie Op De Kaart wil restaurants en koks inspireren tot het maken van aantrekkelijke gerechten zonder vlees en vis, zodat je als vegetariër niet je zoveelste slaapverwekkende omelet voorgezet krijgt.

Eerder dit jaar organiseerden ze al workshops voor professionele koks en de wedstrijd Variatiegerecht Van Het Jaar (het winnende recept vind je hier), en nu krijgen hobbykoks de kans om te leren hoe je een volwaardige, vegetarische maaltijd opbouwt. Uiteraard wel op een creatieve manier en gebruikmakend van bijzondere ingrediënten; een standaard bordje aardappels-groenten-vegaburger zal zeker niet het eindresultaat zijn.

 jonnie-boer-van-restaurant-de-librije2Wat heeft deze dag allemaal in petto:

  • Je doet inspiratie en kennis op over koken zonder vlees of vis
  • Je leert hoe je een volwaardige vegetarische maaltijd kunt opbouwen
  • Je gaat zelf aan de slag, gezamenlijk wordt er een diner, een soep en een lunchgerecht gemaakt
  • Je wordt begeleid door een voedingsdeskundige
  • Je krijgt een demonstratie van vegetarische gerechten door sous-chef Tomas Bron van De Librije
  • Je kijkt achter de schermen van restaurant De Librije
  • Je ontvangt een (digitale) groepsfoto met de chefs

Wanneer:

Donderdag 15 december 2011 van 10:00 uur tot 16:30 uur

Waar:

Librije’s Atelier, Spinhuisplein 1, Zwolle

En wat kost dat?

Speciaal voor de lezers van Vegatopia is er een aantrekkelijke korting. Je betaalt €105,- in plaats van €165,- en dat is inclusief lunch, drank, rondleiding, demonstratie, kookles, ingrediënten en hand-out.

Geef je op via  en vergeet niet Vegatopia te vermelden om die korting te krijgen! Wees er snel bij, want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

 

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama