Open menu

Heel bijzonder: in driesterrenrestaurant de Librije staat standaard een vegetarisch menu op de kaart. En in de kookstudio van de Librije kun je nu een vegetarische kookworkshop volgen. Vegatopia-lezers krijgen korting.

De workshop wordt door Variatie op de Kaart speciaal voor thuiskoks georganiseerd. Je krijgt:

  • een uitgebreide demonstratie van vegetarische gerechten van De Librije;
  • inspiratie en kennis over koken zonder vlees of vis;
  • informatie hoe je een vegetarische maaltijd opbouwt;
  • de mogelijkheid zelf enkele vegetarische gerechten (van De Librije) te koken en proeven;
  • een kijkje achter de schermen van een drie-sterrenrestaurant.

De workshop duurt een dag, zowel 4 februari als 3 maart is er een workshop, aanvang 10:00 uur, einde 15:30 uur in Librije’s Atelier te Zwolle. De workshop is niet goedkoop, namelijk 150 euro maar daar krijg je wel wat voor: uitleg over vegetarisch koken, demonstratie van een chef van De Librije, begeleiding tijdens het koken, ingrediënten, een hand-out, een rondleiding in de keuken van De Librije, koffie en thee en tijdens het eten van de gerechten begeleidende wijnen. Vegatopia-lezers krijgen bovendien 15 euro korting op de workshop van 4 februari.

Meedoen? Mail . Als je je opgeeft voor de workshop op 4 februari, zet er dan bij dat je gebruik wilt maken van de Vegatopia-korting. Wees er snel bij, want er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama