Open menu

Het maken van een kookboek is een groot feest. Maar wel zo eentje waarbij je de gehele tijd bezig bent met gasten bedienen, hapjes serveren en bijna geen tijd hebt om even lekker op een stoel te zitten.

Maar het is klaar, af, het boek is naar de drukker! We drinken er even rustig een wijntje op, dat begrijpen jullie wel. Op het laatst hebben we besloten toch voor een andere cover te kiezen. Spannend nietwaar? En leuk, wat is ie leuk geworden!

Nieuwsgierig geworden naar de binnenkant? Kijk dan snel naar deze preview! Door nu alvast een boek te reserveren, heb je het niet alleen snel in huis, maar help je ook ons boek hoger in de lijstjes en daarmee goed onder de aandacht te brengen.. Reserveer 'm dus alvast!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama