Open menu

Pierre Wind is gespot met een brood in zijn gezicht. Waar was het en waarom deed hij dat?

Is dit een nieuwe variant op een gezichtsmasker, heeft hij een vriendje in het brood gesignaleerd of probeert hij gewoon ernstig te ruiken hoe het nieuwe oerbrood geurt?

Vanaf vandaag worden de oerbroden die al enkele jaren in de supermarkt te koop zijn alleen nog maar in biologische variant verkocht. Van de oorspronkelijk negen smaken zijn er vijf overeind gebleven: granen, donker, origine, zonne en pompoen.
De broden zijn 100% veggie.
Wat er met de prijs van het product is gebeurd wachten we af, maar we hopen dat de omschakeling in de productie vooral qua smaak te merken is voor de consument.

Meer infomatie: www.oerbrood.nl

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama