Open menu

Een New Yorkse vestiging van de keten Kentucky Fried Chicken is afgelopen week getroffen door een rattenplaag. De New York Times bericht smakelijk over hordes nieuwsgierige bewoners en zakenlui die een glimp van de ratten proberen op te vangen. Op You Tube zijn de eerste griezelige filmpjes van rondhollende ratten al gesignaleerd. Ook trek in een Kentucky Fried Rat?

Het aantal ratten werd op minimaal een stuk of 25 geschat, en ze renden vrolijk over de tafeltjes en de vloer rond. Dat is nog eens wat anders dan een Chicken Run. Hoewel New Yorkers normaal niet opkijken van een rat minder of meer, was dit aantal ratten toch goed voor een klein opstootje voor de fastfoodtent.

Dierenorganisaties demonstreren normaal al graag bij ketens als MacDonalds, Burger King en KFC en het zou ons niets verbazen als KFC binnenkort wordt verrast op een demonstrerend gezelschap tegen... de verdelging van ratten.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama