Open menu

Jan Peter, Wouter en André hebben het beste voor met bio-boeren en met consumenten die biologische producten willen kopen. Zo valt te concluderen uit het onlangs gepresenteerde regeerakkoord.

Biologica, de ketenorganisatie van biologische boeren, handelaren, verwerkers en detaillisten staat voorzichtig te glunderen bij het regeerakkoord. Voorzichtig, want veel concreets staat er nog niet in het akkoord van CDA, PvdA en ChristenUnie, maar de intentie om de biologische sector te stimuleren lijkt zeker aanwezig. En dus toch glunderende blikken, vooral bij de zinsnede "waar milieuvervuiling en milieubevordering onvoldoende in de marktprijzen tot uiting komt, zullen waar mogelijk positieve en/of negatieve financiële prikkels-heffingen, gedifferentieerde belastingen en (tijdelijke) subsidies worden ingevoerd."

 

Jan, oprichter van Vegatopia en terug van weggeweest, nu als gastredacteur. Fervent koffieliefhebber met als alter ego Mister Macchiato.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama