Open menu

Over eten op festivals hoor je weinig goeds: vette hap, lange rijen en als je pech hebt is er nauwelijks een vegetarische maaltijd bij elkaar te sprokkelen. Het Lowlands festival heeft iets nieuws bedacht: een vegetarisch keurmerk.

Over eten op festivals hoor je weinig goeds: vette hap, lange rijen en als je pech hebt is er nauwelijks een vegetarische maaltijd bij elkaar te sprokkelen.

Dat afzien hoort natuurlijk wel een beetje bij het festivalgevoel, maar het Lowlands-festival komt met iets geheel nieuws: een speciaal groen logo voor stalletjes die vegetarisch eten verkopen. Kun je in een oogopslag zien waar je wel en niet moet zijn.

Welke bedrijven vegetarisch eten gaan aanbieden is overigens nog niet bekend. In de voorgaande jaren kon de vegetariër goed terecht bij de populaire falafel-tent Maoz en bij het hippe Mobiel Culinair Offensief.

Wel duidelijk is dat de Novib biologische hapjes aan de man gaat brengen op Lowlands. De Novib helpt je overigens ook aan een persoonlijk Fokke en Sukke t-shirt.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama