De derde editie van Taste of Amsterdam vindt dit jaar plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 september. In het Amsterdamse Amstelpark kun je kijken naar kooktheater, snacken van hapjes die restaurants en exposanten hebben, nieuwe producten spotten en in het zonnetje zitten. Vegatopia mag 25 keer twee kaartjes verloten.

Op het festival presenteren gerenommeerde restaurants hun 'signature dishes'. Denk hierbij aan Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius en MOMO. En uiteraard zijn er ook gerenommeerde chef-koks van de partij. Onder andere Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute zullen live hun kunsten vertonen.

Naast eten is er ook veel aandacht voor drinken. Bier&cO, importeur van speciale bieren, organiseert een 'biertheater', waar je bijvoorbeeld antwoord krijgt op de brandende vraag of chocola past bij een Coffee Stout. Daarnaast kun je in twee bierpaviljoens hun ambachtelijke biertjes proeven. Wijnliefhebbers kunnen terecht in het Wijntheater, waar sommeliers de nieuwste ontwikkelingen op wijngebied onthullen. Verder is er nog een Kookstudio en verschillende workshops, waaronder een baristacursus en een cursus cocktail shaken.

En daarnaast er de Foodie Markt, waar je de nieuwste trends op culigebied kunt ervaren en lekkere produkten kunt kopen - of gewoon lekker rondstruinen. Bekijk, om alvast de smaak te pakken te krijgen, onze impressies van het afgelopen jaar.

De tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro bij de entree. Meer informatie vind je op de website van Taste of Amsterdam.

Winactie (meedoen niet meer mogelijk)

Wij mogen 25 keer twee vrijkaarten voor Taste of Amsterdam verloten. Wil je kans op twee vrijkaarten maken, stuur dan voor zondag 18 september 18:00 uur een mailtje naar met als onderwerp 'Taste of Amsterdam'. Vermeld in de email je naam en je adresgegevens. De winnaars ontvangen maandag 19 september een bericht via email. Uiteraard zullen we je gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens