foodelicious2 thbVolgend weekend wordt in het Utrechtse Doorn de derde Veggie Fair gehouden, het grootste evenement voor vega's in Nederland! Vegatopia is natuurlijk ook weer aanwezig. Ter ere van dit festijn mogen wij van de fijne winkel Foodelicious twee spectaculaire vega foodie-pakketten t.w.v. €120,00 weggeven! Eén van de pakketten is zaterdag te winnen op de fair, de ander deze week online. In het artikel lees je hoe je kans hierop maakt.

Veggie Fair

De Veggie Fair vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 oktober op het prachtige landgoed Zonheuvel in Doorn. De afgelopen jaren trok dit veggie lifestyle event duizenden bezoekers. Naast een productenmarkt is er ook een programma met aandacht voor lekker eten, vegetarisch ondernemen, maar ook yoga en zelfs vegetarisch dierenvoer.

Op de website van de Veggie Fair kun je zien wat voor lekkers je komend weekend op Zonheuvel kunt proeven en eten, en hoe het programma eruitziet. Misschien wil je wel meedoen aan een van de workshops?

Foodelicious

Zoals gezegd geven wij samen met Foodelicious twee pakketten weg. Ben je nog niet bekend met Foodelicious? Dit is een erg fijne delicatessenzaak aan de Mariniersweg in Rotterdam én een online webshop, waar ze ook voor vegetariërs en vegans heerlijke producten verkopen. Van de beste olijven en olijfoliën tot de lekkerste roomboterfudge en chips. Maar je vindt hier ook pasta's, rijst, de natuurlijke smaakstoffen van Nielsen-Massey, theeën, kruiden, sauzen, broodbeleg, bonbons, servies en prachtige houten snijplanken.

Kun je niet kiezen uit al dat lekkers? Dan is hun twee-maandelijkse Foodelicious Box een uitkomst. Voor €34,95 ontvang je elke twee maanden de Foodelicious Box met de leukste, lekkerste en de nieuwste producten uit hun winkel. En heel leuk: de inhoud van de box blijft een verrassing totdat je de box thuis opent. Verras en verwen jezelf dus met exclusieve en lekkere producten uit heel Europa. Geef bij het aanmelden aan dat je de vegetarische box wilt. Ook geschikt als cadeau voor een liefhebber van lekker eten!

Winactie op de Veggie Fair op 3 oktober

We geven dus twee pakketten t.w.v. €120,00 elk weg. Eén via onze site en één via een prijsvraag op de Veggie Fair zelf. Hoe doe je mee? Heel simpel: voor de online winactie moet je voldoen aan de voorwaarden die hieronder bij 'voorwaarden online winactie' beschreven zijn.

Voor de winactie op de Veggie Fair zelf kom je op zaterdag 3 oktober (Vegatopia staat er alleen op die dag) gezellig naar de fair in Doorn (gratis toegang en er zijn ook kinderactiviteiten!) en vul je bij onze stand een formulier in (en kun je gelijk even gezellig kletsen met onze redacteuren, vragen stellen, door ons kookboek bladeren - en misschien wel kopen - en receptkaarten meenemen). Aan het einde van de dag trekken we dan uit al die formulieren een winnaar.

De pakketten

En wat krijgen de winnaars? In de vrijwel vegan pakketten vinden zij olijfolie uit Sicilië, mango-azijn van het eigen merk van Foodelicious (een favoriet product van meerdere Vegatopia-redacteuren), truffelchips van Torres, een blikje zoete en een blikje hete gerookte paprikapoeder van het bekende merk La Chinata, Stockyard Smokey Sweet BBQ saus, een potje pure hagelslag van echte Belgische chocolade, Rotterdamse Zeemansboter pindakaas ("smeert ruig, smaakt rijk") en de beroemde Venere Nero (zwarte rijst) uit Piedmont.

Verder nog koudgeperste clementine-olijfolie, Falksalt citroen zoutflakes, een flinke fles fluweelzachte Passata di Pomodoro, jam van groene olijven (ook weer van La Chinata), olijfolie uit Calabrië ("gemaakt door onze enige vrouwelijke olijfolieboerin"), transparante (!) ketchup van Crick’s, Lemon and Pepper seasoning van Cape Herb & Spices, truffeltapenade van Salsa Tartufata 5% ("door menig restaurant bestempeld als de beste truffeltapenade die ze ooit geproefd hebben!"), en een pot Sugo Bolognese Vegetariano van Biagi.

En dan zijn we er nóg niet…! Vegatopia en Foodelicious doen er ook nog eens drie flessen met frisjes bij: twee van Mr. Fitzpatricks (Strawberry-Daiquiri Mocktail en Elderflower & Apple) en een fles Fentimans Rose Lemonade.

Voorwaarden online winactie
  • Om mee te doen moet je: ons én Foodelicious op Twitter volgen (Vegatopia/Foodelicious), of vrienden met ons allebei zijn op Facebook (Vegatopia/Foodelicious), of onze beide accounts volgen op Instagram (Vegatopia/Foodelicious). Delen is optioneel, maar vinden we wel erg leuk. Ben je niet zo van social media? Ook dan kun je meedoen. Vermeld dan in je inzending wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je deelname e-mail moet voldoen aan de opzet die we hieronder geven.
  • Je kunt meedoen tot en met 4 oktober 2015, de winnaar krijgt daarna bericht.

Mail voor deelname naar

  • Vermeld in het mailonderwerp: Winactie - Foodelicious
  • Vermeld ook het account op Twitter waarmee je ons volgt, of je Facebooknaam of Instagramnaam (of als je geen social media hebt, wat voor artikelen je graag leest op Vegatopia).
  • Gevolgd door je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer.

Hou de dagen na het einde van de winactie wel je mailbox en spambox in de gaten. Als je wint, mailen we je namelijk. Mochten we nog een vraag aan je hebben over bijvoorbeeld het adres en we ontvangen binnen vijf dagen na onze e-mail geen reactie, dan kan het voorkomen dat we een andere winnaar trekken.
De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen.

Veel succes!

Vegatopia.com is één van de grootste websites (en de oudste) van Nederland op het gebied van vegetarisch eten. Wij willen graag laten zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn, zonder daarbij geitenwollensokkerig te doen of met het vingertje te wijzen. Vlot, humoristisch en lekker voor iedereen, dat is Vegatopia.

 

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens