Ha, Kerst, tijd voor een paar cadeautjes! Namens onze uitgever, Nieuw Amsterdam, mogen we drie kookboeken weggeven. Had je ons kookboek nog niet of wil je 'm graag winnen om cadeau te doen aan iemand anders? Doe dan snel mee!

Ons kookboek kwam afgelopen voorjaar uit. Vegatopia – Het kookboek staat boordevol inspirerende recepten zonder vlees en vis. Naast originele gerechten, zoals een pastinaak tarte tatin, een bietenburger, bitterballen van rookkaas en een wilde tiramisu, vind je in dit boek ook gerechten die je snel en makkelijk maakt, zoals een risotto met lentegroenten, een zoete-aardappelcurry en een avocado-komkommersoep met pecannoten. Daarnaast bevat dit boek handige en lekkere tips, onder andere voor een geslaagde vegetarische barbecue, afwisselende lunches, of een bezoek aan de toko. Wil je een boek winnen? Natuurlijk wil je dat. Lees hieronder hoe je deelneemt.

Deelnemen!

  • Om mee te doen vragen we je ons op Facebook, Twitter of Instagram volgen, of lid te zijn van ons forum. Allemaal mag natuurlijk ook! Ben je niet zo van de social media? Ook dan kun je meedoen. Vermeld dan in je inzending wat voor soort artikelen je graag leest op Vegatopia.
  • Per persoon 1 deelname via 1 mailadres.
  • Je kunt meedoen t/m 13 december 2015, de winnaar krijgt daarna via mail bericht.

Mail voor deelname naar en vermeld in het mailonderwerp: Winactie - Kookboeken. Vermeld ook het account op social media waarmee je ons volgt (of als je geen social media hebt, wat voor artikelen je graag leest op Vegatopia). Vergeet ook niet je volledige naam, adresgegevens en een telefoonnummer te vermelden.

Hou de dagen na het einde van de winactie wel je mailbox en spambox in de gaten. Als je wint, mailen we je namelijk. Mochten we nog een vraag aan je hebben over bijvoorbeeld het adres en we ontvangen binnen vijf dagen na onze e-mail geen reactie, dan zullen we een andere winnaar trekken.
De adressen vernietigen we na afloop en gebruiken we dus niet voor spam of andere enge dingen.

Veel succes!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter