Goodbite_thb_2011

We hebben al vaker over de vleesvervangers van GoodBite geschreven. Sinds kort hebben ze een aantal nieuwe producten, werken ze intensiever samen met C1000 én gebruiken ze uitsluitend vrije-uitloopeieren!

Scharrel- vs. vrije-uitloopeieren

Tot voor kort maakte ook GoodBite gebruik van scharrelkippenei-eiwit. Helaas is het leven van scharrelkippen weinig beter dan dat van hun soortgenootjes in de legbatterij. Gelukkig zien steeds meer bedrijven dit in en stappen ze over op het gebruik van eieren van vrije-uitloopboerderijen. Goodbite nu dus ook.

Nieuwe producten

Bij GoodBite gaan die eieren onder andere in hun nieuwste product, de GoodBite spiesjes. Deze zijn geschikt voor op de barbecue, maar mocht het regenachtige weer aanhouden dan kunnen de in pittige piri-pirisaus gemarineerde spiesjes gelukkig ook gebakken worden in de pan of in de oven. GoodBite tipt om ze te eten bij nasi of frietjes (natuurlijk met mayo van vrije uitloop- of biologische eieren!).

GoodBite_Spiesjes


Ook nieuw in het assortiment zijn de biologische tofuproducten het Tofu Blok en de pittig gekruide Tofu Reepjes. Helaas nemen we (hopelijk voorlopig!) afscheid van de frikandellen, die niet meer in het assortiment voorkomen. Ook de Filet met Bieslook wordt niet meer verkocht.

GoodBite x C1000

Er zijn nog meer nieuwe ontwikkelingen gaande bij GoodBite. Sinds een paar weken is het grootste gedeelte van hun producten verkrijgbaar onder dual branding, in samenwerking met C1000. De verpakking is aangepast (en nu van gerecycled én recyclebaar RPet), maar de inhoud is gelukkig hetzelfde gebleven. Dankzij dit samenwerkingsverband zijn de producten (voorlopig vijftien vleesvervangers en vier vegetarische vleeswaren onder de naam GoodBite/C1000) beter verkrijgbaar; C1000-supermarkten zitten immers verspreid door het hele land. Heeft jouw C1000 een bepaald product niet in de koeling liggen of ligt er nog helemaal niets van GoodBite? Vraag dan aan de versmanager of het besteld kan worden.

GoodBite TofuReepjes

Meer!

Dit is een door Goodbite gesponsord artikel.
Meer weten over adverteren op Vegatopia? Kijk dan hier.

 

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens