Open menu

 

Dit keer spotten we Coffee Crunch & Meringue-Kers

Wat? Tony Chocolonely heeft een nieuwe smaak uitgebracht: coffee crunch. Een melkchocoladereep met knapperige stukjes koffieboon. Daarnaast is de populairste smaak van de limited editions van afgelopen winter, de pure chocolade met meringue en kers, nu ook in het vaste assortiment opgenomen!

Is het iets? Jazeker! De coffee crunch was vlot op, ondanks dat ik het iets aan de zoete kant vond door de melkchocoladebasis. De pure met meringue en kers verbleef wat langer in mijn blikje met lekkernijen. Door de wat meer uitgesproken smaak van de bittere pure chocolade is dit een reep waar je telkens een klein stukje van eet.

Extra fijn: naast slaafvrije chocolade worden deze repen ook met biologische fair trade koffiebonen (coffee crunch) en vrije-uitloopeieren (de meringue) gemaakt!

Kost 't? €2,82 voor 180 gram genot.

Waar? Ze zijn te koop in o.a. supermarkten, wereldwinkels en via de site van Tony's.

Door wie? Machteld

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

 

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama