Open menu

Dit keer spotten we vegan (!) bamischijven van Mora

Is dat? Na de Veggie Saté brengt Mora nu nog een vega snack op de markt: Mora Oven Bamischijven! Je hebt er geen friteuse of een pan met hete olie voor nodig, maar je bereidt ze in de oven of de airfryer.

Ze hebben het V-teken van goedkeuring van de Vegetariërsbond en op de ingrediëntenlijst afgaande lijken ze zelfs 100% plantaardig te zijn (de Nederlandse Vereniging voor Veganisme meldt op haar Facebookpagina hierover het volgende: "Ze hebben het vegetarische keurmerk en ei en melk moeten vermeld worden, omdat het allergenen zijn."

En zijn ze ook 'Mmmmm'? Jazeker, ze smaken uitstekend! Lekker pittig, daar moet je natuurlijk wel van houden, en met een duidelijk aanwezige kerrie(?)-smaak. De korst is goed knapperig.

Kost 't? €3,29 per doosje van 4 stuks à 80 gram (ze zijn dus wel wat kleiner dan de meeste bamischijven).

Waar gekocht? Albert Heijn, je vindt ze in het vriesvak.
 
Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama