Open menu

maza falafel

Dit keer spotten we prima kant-en-klare falafel

Wat? Falafel, van die Midden-Oosterse balletjes van gemalen kikkererwten, je weet wel.

Is dat? In tegenstelling tot de falafelballetjes die als vleesvervangers worden verkocht, is dit 'echte' falafel met 80% kikkererwten en maar weinig conserveermiddelen. De balletjes smaken dus naar falafel (want dat is het dus ook). Om te bakken of te frituren, maar met een likje olijfolie werden ze ook op de barbecue lekker knapperig. Zelf maken is natuurlijk nóg lekkerder, maar voor die prijs is dit een smakelijk kant-en-klaar alternatief.

Kost 't? 2.29 euro voor 200 gram

Waar gespot? Albert Heijn, naast het vleesvervangersschap

Door wie? Eelco

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Eelco, site-administrator en culiredactie, maakt een goeie brunch op zondagochtenden. Werkt als onderzoeker aan 'recommender systems', ook voor recepten, en doet ook iets met privacy.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama