Open menu

Mora vegetarische mini mix

Dit keer spotten we Mora vegetarische mini mix

Wat? Mora vegetarische mini mix voor de Airfryer of oven

Is dat? Mora maakt al een tijdje vegetarische borrelsnacks in samenwerking met de Vegetarische Slager. In de mix zitten mini frikandelletjes, kaasballetjes, bitterballen en mini Kipkorns. Zelf ben ik altijd dol geweest op snacks met een krokant laagje, dus erg fijn dat er nu ook een vegetarische mix is. 

De bitterballen zijn lekker hartig met stukjes draadjesvleesch, bij de kipkorns moet je even dubbelchecken of je echt de vegetarische mix te pakken hebt. De kaasballen mogen nog iets kaziger zijn, maar ze zijn verder prima. En wat ketchup is erg lekker bij de mini frikandellen. 

Je moet even uitproberen hoe lang ze in de oven moeten, maar bij mij werden ze in ongeveer 10 minuten best knapperig en goed heet van binnen. Ik heb geen airfryer, waar ze ongetwijfeld nòg lekkerder uitkomen. 

Kost 't? € 3,59 (bij de Albert Hein)

Waar gespot? Albert Hein, maar ook in andere grote supermarkten zoals de Jumbo kan je de mini mix in de vriezer vinden. 

Door wie? Meta

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Meta, culiredactie. Wij vinden dat ze rockt terwijl ze kookt.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama