adventstijdKerst en Oud en Nieuw zijn alweer voorbij, maar ook in de donkere maand januari zijn er volop redenen om lekker te tafelen. Daarom blijft onze Kerstspecial nog even online. Traditiegetrouw hebben we weer vier originele, zeer afwisselende kerstmenu's: Italiaans, Westers Aziatisch, een heus Regenboogmenu en rechttoe rechtaan Rotterdams. Nog meer inspiratie vind je in het Vegatopia Kerstarchief, met ondertussen al meer dan honderd thematische menu's uit twee decennia Vegatopia.

Hedwig heeft zich voor haar menu Fusion Italiaans in stijl niet alleen door de Italiaanse, maar ook door de Mexicaanse en Oosterse keuken laten inspireren. Ook Sven ging cross-over met een Westers-Aziatisch menu - nee, geen verwesterd zogenaamd Aziatisch menu maar een echte fusie-keuken: Aziatisch met elementen uit de Franse klassieke keuken, maar ook die van Italië en Nederland. Het Regenboogmenu van Jol bestaat uit zes gangen in de kleuren van de regenboog, in de juiste volgorde en zonder kleurstoffen uit flesjes. Tenslotte is Emma dicht bij huis gebleven met haar Rotterdams kerstmenu, dat ook weer multicultureel is.

fusion italiaans thb westers aziatisch thb

regenboogmenu thb rotterdams thb

Daarnaast kun je terecht in ons uitgebreide Kerstarchief, met alle thematische kerstmenu's die wij de afgelopen decennia hebben gecreëerd en een fijne verzameling winterse bakrecepten. En wat dacht je van pannenkoekgourmet met hartige pannenkoekjes?

Mocht je tijdens de kerstdagen bij familie of vrienden eten en bang zijn dat ze bijvoorbeeld gelatine of niet-vegetarische bouillon gebruiken: stuur ze voor de zekerheid alvast een link naar onze eerste hulp bij vegetariër, waarin we veelvoorkomende valkuilen én oplossingen bespreken.

pannenkoekgourmet aansteken

koffiemetkarakter

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro badkamers tegels

dekbeddiscounter