Open menu

Een kopje koffie na? Je lekker! Maar geen gewone natuurlijk, we maken er iets bijzonders van met ons koffiezetapparaat, espressopotje of senseomaker.

Voor de koffie: plaats in het filter van je apparaat op de koffie 2 stukken pijpkaneel. Als je het met een espressopotje maakt dan kun je de pijpkaneel in het opvangreservoir leggen en voor een senseoapparaat doe je de kaneel in het kopje en laat je het even trekken. Klop slagroom lobbig en schep dat op de koffie.
Voor het ijs: gebruik bij voorkeur de biologische vanilleijs van de AH, dat is veel minder zoet dan de andere ijsmerken. Schep een bolletje in een leuke beker, mok of bakje. Verbrokkel hierover stukjes speculaas en schaaf er wat pure chocolade over. Serveer bij de koffie.

Recept: Annemieke

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Gouda - Vegan Africa
donderdag, 28 september 2023

 Oost-Afrikaans en veganistisch - €€

Den Haag - Ali's Incredible Lebanese Sandwiches
donderdag, 21 september 2023

  luxueuze Libanese snackbar - €

Den Bosch - Fret
dinsdag, 12 september 2023

 plantaardig, bourgondisch en laagdrempelig - van  € tot €€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama