Kerstmenu's

meeneemkerstmenu thbTijdens een diner met geliefden, familie of goede vrienden willen we - naast lekker eten - vooral genieten van het samenzijn, bijpraten of een bordspel spelen. Dan is het fijn om met elkaar een uitgebreid diner van tevoren voor te bereiden. Dit kerstmenu is geïnspireerd op de Franse keuken en combineert winterse smaken. Alle gerechten zijn thuis voor te bereiden, handig mee te nemen en bestaan uit verschillende componenten waar één of meerdere gasten zorg voor kunnen dragen. In het huis van de gastgever kunnen eenvoudig de laatste puntjes op de i gezet worden.

thuismenu kleinKerst is een familiefeest. Deze dagen willen we vooral samen doorbrengen met de mensen die ons dierbaar zijn. Wat er op tafel komt is belangrijk, maar de gezelligheid komt toch op de eerste plaats. Daarom brengen we jullie dit ietwat nostalgische thuiskerstmenu, dat enerzijds een klassiek kerstmenu is, maar anderzijds ook is geïnspireerd op de Nederlandse doordeweekse keuken. Het hoofdgerecht is een heus seitangebraad met rode-wijn-uiensaus en een lekkere stamppot, De maaltijd sluiten we af met griesmeelpudding, die we extra feestelijk hebben gemaakt met onder andere saffraan en marsalawijn. Het menu is puur plantaardig en gemakkelijk klaar te maken. Een groot deel kun je al eerder voorbereiden, zodat je geen stress hoeft te hebben op de dag zelf.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter