Met de serie Winterse Woensdagen hopen we je te inspireren om lekker de keuken in de duiken op de koude dagen die nog voor ons liggen.

We zitten er middenin en hopen natuurlijk op nog wat mooie sneeuw: de winter. Culinair gezien een uitdagend seizoen, want waar je het in de zomer moet doen met sappige tomaten en mooie rood fruit, heb je in de winter vooral te maken met de vele koolsoorten die er zijn en wat delicatere groenten als veldsla en winterpostelein.

Als je zoveel binnenzit als in de winter, dan kun je natuurlijk ook fijn aan het bakken slaan, chocoladetaarten, kaneeltruffels.

Met de serie Winterse Woensdagen hopen we je te inspireren om lekker de keuken in de duiken op de koude dagen die nog voor ons liggen. We helpen je alvast een beetje. De komende weken kun je onder andere een stamppot special tegemoet zien, een lekker recept voor een stoofpot en een dessert met winterthee.

 

Meer!
Vegatopia's Winterse Woensdagen

Woensdag 9 januari: Glühweincakejes en spiced coffee
Woensdag 16 januari: Vier verrassende stamppotten
Woensdag 22 januari: Wintertheetoet met honing-walnootstengels
Woensdag 6 februari: Stoofpot, troost voor een troostelozedag
Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Vind op Vegatopia

Vaak gelezen

Uit eten in 2020: kibbeh en kombucha
Voorspellen is een beetje trendwatchen, want weinig valt zomaar uit de lucht. En meestal word je...
Culinaire vertroosting in Italië
In Boccaccio's Decamerone zijn drie mannen en zeven vrouwen op de vlucht voor de pest in het...

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens