Open menu

Hoe ontbijten de redacteuren van Koken & zo?

Machteld maakt een smoothie waar meteen alles inzit!

Hoe ontbijt je de door de weeks?
Momenteel ontbijt ik eigenlijk elke dag met een zelfgemaakte smoothie van een halve liter magere yoghurt, een banaan, enkele eetlepels havermout, Roosvicee vruchtensap met vitamines, maar geen toegevoegde suiker, en Roosvicee Ferro.

Hoe ontbijt je met pasen?
Ook met pasen wordt het weer gewoon een smoothie! Misschien dat ik dit jaar wel wat bijzonders maak voor een lunch, maar eigenlijk kan pasen me niet zoveel schelen.

Wat is je lievelingsbeleg?
Een laagje halvarine en een laag Max Havelaar hazelnootpasta!

Wat is je droomplek voor een ontbijt?
Ontbijten op een wit zandstrand met uitzicht op een turqoise zee, enkele palmboompjes en wat knappe mannen. Uiteraard mag het niet waaien, want ik blief geen zand in mijn smoothie, en ik ben ook niet gecharmeerd van regen en vervelende zoem- en prikbeestjes. Bij nader inzien is ontbijt op bed voor mij misschien meer geschikt.

Wat is het gekste ontbijt dat je ooit gegeten hebt?
Hoe vreemd kan je ontbijten als vegetarier zijnde?

Met wie zou je het liefste een beschuitje willen eten?
Ik word graag rustig wakker, dus in mijn uppie eet ik dat beschuitje (met kaas of aardbeitjes) dan wel op.

Bak je wel eens zelf brood?
Heel af en toe heb ik van die periodes, zeker sinds we een broodbakmachine hebben. Al dat rijzen voor de kachel en kneden en weer rijzen etc. etc. vind ik nogal een gedoe. Meestal gebruik ik kant-en-klaarmixen voor bruin of meergranenbrood.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama