Hoe ontbijten de redacteuren van Koken & zo?

Monique eet in etappes.

Hoe ontbijt je de door de weeks?
Ik werk deels thuis, en deels buitenshuis. In het laatste geval prop ik meestal 1 boterham met jam naar binnen met een kopje thee vlak voordat ik wegga. Als ik thuis werk probeer ik te variëren: vaak start ik met een beschuitje en dan halverwege de ochtend nog een boterham. Soms eet ik havermout of muesli met yoghurt. Dit gaat echter in vlagen.

Hoe ontbijt je met pasen
Dat plan ik nooit zo, misschien uitgebreid, misschien even tussendoor. Afhankelijk van de planning. Waarschijnlijk 2e paasdag ontbijt op bed want m'n vriend is dan jarig.

Wat is je lievelingsbeleg?
Afhankelijk van het tijdstip 's morgens vroeg meestal jam of honing, en als lunch is dé hit toch wel een bruin bolletje ETM (ei-tomaat-mayo).

Wat is je droomplek voor een ontbijt?
Thuis buiten op het erf bij mooi weer.

Wat is het gekste ontbijt dat je ooit gegeten hebt?
Ik denk in Maleisië: daar aten we 3x/dag rijsttafel, dus ook als ontbijt.

Met wie zou je het liefst een beschuitje willen eten?
Zal ik een saai of een spannend antwoord geven?

Bak je wel eens zelf brood?
Ik wilde er nooit aan, zo'n bakbeest in de keuken, maar ruim een jaar geleden kreeg ik een broodbakmachine voor kerst. Zelfgebakken brood is wel een traktatie, die geur als je 's morgens uit bed komt! Helaas hebben we weinig geluk gehad met de kwaliteit van de apparaten: in 1 jaar tijd hebben we er 3 versleten. Nu dus maar even zonder, om ons te oriënteren welke we nu weer zullen kopen. Maar er komt er wel weer één!

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Vaak gelezen

Van vega naar vegan
Onder de generatie Y en Z is het heel gebruikelijk om vegan te eten. Nu val ik als xennial niet...

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter