Stadsmoestuin

komkommersjabloon_thb_2011Het is inmiddels alweer dik twee maanden geleden dat ik berichtte over de start van het moesseizoen op mijn balkonnetje. Hoogste tijd voor een update.

Dit jaar wordt mijn balkonnetje een heus moesbalkon. Vorig jaar heb ik al wat komkommers geoogst en wat kruiden, tot grote hilariteit van de buren (“Het wil niet echt opschieten hè?”). Maar nu ga ik het dus wat serieuzer aanpakken.

We klagen nogal vaak dat we geen goede, lekkere knoflook kunnen krijgen. Vieze knoflook smaakt 'muf', naar aarde, en is in staat je hele gerecht te bederven. Maar nu lazen we dat het NU het moment is zelf knoflook te planten. En da's best een idee.

stadsmoestuinVandaag deel drie in de reeks over mijn stadsmoestuin. Het is inmiddels zomer en de tijd van oogsten is begonnen.

stadsmoestuinHalverwege mei schreef ik voor het eerst over mijn stadsmoestuin. Vandaag volgt een eerste update, precies een maand later.

stadsmoestuinVorige week schreef ik voor het eerst over mijn stadsmoestuin. Wil je tussendoor op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van mijn tuintje, volg Vegatopia dan op Twitter en zie de miniupdates.

stadsmoestuinStadsmeisje schrijft over moestuinavonturen. Zoiets moesten mijn mederedacteuren in gedachten hebben gehad, toen ze vroegen of ik er iets over wilde schrijven.

 

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter