Miranda's Vegan Challenge

mirandaveganchallenge thbIedereen lust wel een snackje op zijn tijd, toch? Ik vroeg me af of er voor veganisten nog wel een lekkere vette gemakkelijke hap te vinden was. En dat viel niet tegen. Zowel voor afhalen en bezorgen als voor zelf maken zijn er genoeg mogelijkheden.

mirandaveganchallenge thbJa, in het Midden-Oosten houden ze erg van kaas en andere zuivel, dat is waar. Maar ook van groentegerechten, stoven, soepen en granen. Met een beetje fantasie komen ook veganisten een heel eind met de keuken van deze regio.

mirandaveganchallenge thbWeek één van de VeganChallenge zit er alweer op. Helaas heb ik mijn eigen challenge wegens onvoorziene omstandigheden moeten stoppen. We blijven deze maand wel wekelijks aandacht besteden aan de veganistische keuken. Deze keer duiken we in de veganistische mogelijkheden van de Aziatische keuken.

mirandaveganchallenge thbEen paar weken geleden meldde ik mij vrij impulsief aan voor de Vegan Challenge. En een uitdaging zal het worden. Gaat het mij lukken, 30 dagen zonder kaas, eieren en andere zuivel? In ieder geval ben ik goed voorbereid.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter