Open menu

desembrood_thbJa, natuurlijk eet je liever een ongesneden broodje van het Vlaamsch Broodhuys dan supermarktbrood in je weekend of maak je liever bruschetta van desembrood dan van opbakciabatta.

Maar het is vele malen duurder en als je het koopt moet je het binnen een paar dagen ook opeten. Niet handig als je alleen of met zijn tweeën woont.

De oplossing is simpel. Snijd het ongesneden brood dat je gekocht hebt op de dag van aanschaf in plakken en vries het in. Zo kun je meerdere weekenden genieten van je luxe brood. Eén sneetje is vele malen sneller ontdooid dan een heel brood.

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama