restaurantgidsAl sinds jaar en dag heeft Vegatopia een uitgebreide Restaurantgids met de lekkerste vegetarische en vegetariërvriendelijke restaurants in Nederland en België. De Restaurantgids wordt onderhouden door de restaurantgidsredactie, die alle binnenkomende tips en commentaren verwerkt en ervoor zorgt dat de gids actueel blijft. We hebben dringend versterking nodig om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen. Heb jij zin en tijd om ons team te versterken als restaurantgidsredacteur?

Als restaurantgidsredacteur zorg je actief voor het up-to-date houden van de Vegatopia restaurantgids. Je verwerkt de tips van bezoekers, maar zoekt ook zelf actief naar restaurants die onze gids verder verrijken. Daarnaast zorg je met de andere restaurantgidsredacteuren voor het beheer van de mailbox. Uiteraard vind je het zelf leuk om restaurants te bezoeken en vegetarisch te eten. Ook het schrijven van restaurantrecensies en aanverwante artikelen (eten in het buitenland, trends, en eventueel recepten) en het meedenken over de ontwikkeling van de gids, worden zeer gewaardeerd.

Vegatopia is de oudste website over lekker vegetarisch eten, met goed 100.000 bezoekers per maand en een erg leuke redactie.

Wat krijg je ervoor terug?

Vegatopia draait 100% op vrijwilligers. Er is veel te leren, je werkt met een enthousiast redactieteam, dat je graag helpt jezelf verder te ontwikkelen en bij het vormgeven van nieuwe initiatieven, zoals de verdere ontwikkeling van de Restaurantgids. Verder zijn er regelmatig redactieborrels en -uitjes. Daarnaast blijf je als redactielid automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op (vegetarisch) culinair en gastronomisch gebied.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail naar waarin je je kort voorstelt en vertelt waarom jij zin hebt om ons team als restaurantgidsredacteur te versterken.

proostfoto klein

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Boodschappen.nl

dekbeddiscounter