Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Fast and good    

Niets dan vegetarisch lekkers in de vorm van wok, pasta, salades, curry, wraps. Deze vestiging van de bekende vegetarische keten belooft een aanwinst te zijn in het Antwerpse centrum met haar beproefde, ecologisch verantwoorde, creatieve keuken.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht tussen 10 en 15 euro    

Adres

Groenplaats 6    
Openingstijden: alle dagen van 11 tot 22 uur, op feestdagen gesloten
Website: www.greenway.be

contentmap_plugin

L
De eerste keer dat ik hier kwam eten, kort nadat ze openden, vond ik het zeer goed. Ik bestelde de lasagne, en die werd afgewerkt met verse rucola en tomaatjes.
Enkele maanden later kwam ik hier opnieuw, bestelde dezelfde lasagne, maar die was helemaal anders, en niet gegarneerd met verse groentjes deze keer. Dit was dus reeds teleurstellend. Het eten was er ook veel sneller (van iedereen aan de tafel) en men merkte op dat er precies al dingen klaar waren, en dan gewoon opgewarmd werden. Niet vers dus.

Een derde maal kwam ik hier weer wat later, en bestelde een curry met rijst. Deze stond binnen de 3 minuten op tafel, en was gewoon opgewarmd. Er was niets vers aan. De rijst was nog half koud en reeds half uitgedroogd. De curry had een hele vreemde textuur, net die van eentje uit een pakje - te homogeen (vrij dik, met een beetje weg van een pudding) om met verse ingrediënten gemaakt te zijn. Dit was de laatste keer dat ik hier kwam, omdat ik er gewoon niet rond kon dat ze me dit dierven voorschotelen.

Er staan hier duidelijk mensen in de keuken met 0 passie voor verse of gezonde voeding. Hier kom ik alvast nooit meer.

Didi
Heerlijk gegeten, leuke bediening. Beter binnen zitten, anders zit je tussen twee marginale cafeetjes, maar binnen hebben wij heerlijk gegeten. Een aanrader.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Yust
zaterdag 08 februari 2020


Funky wereldkeuken in cosy setting    

Antwerpen - Camion
maandag 11 november 2019

Plantaardig, trendy en goed.

Brussel - Liu Lin
zaterdag 02 november 2019

Plantaardig en culinair Taiwanees, volledig veganistisch.

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens