Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Biologisch

Een van de voorlopers in het gezonde koken.

Betere keuken, met vegetarische en visgerechten.  Er wordt veel gebruik gemaakt van biologische producten.

Een mooie achtertuin voor warme dagen.

 

Prijsindicatie

Hoofdgerecht: rond 20 euro

Adres

Kasteelpleinstraat 45-47
Tel. 03 232.02.03
Geopend: ma t/m do van 12 tot 21 uur, vr en za van 12-22 uur, zo van 17.30 tot 21 uur

Website: www.debroersvanjulienne.be

Liesbet Peers
Ik heb hier heerlijk gegeten, leuke bediening en veel vegan gerechten.
Hugo
Ik heb hier onlangs gegeten en vond het erg tegenvallen. We aten een soort Mexicaanse schotel, een stoofpotje en de tempura. Er zijn zoveel soorten mooie groenten, maar hier werd voornamelijk aubergine, tomaat, paprika en ui gebruikt. De ingrediënten van ieder vakantiepotje, lekker, maar erg eenvoudig. Het stoofpotje was gewoon een pastaschotel met groenten, niets bijzonders. Wij koken dat doordeweeks of in de vakantie bij de tent. Dan de mexicaanse schotel: die moest eerst terug want was nog koud. We kregen de aangegeten schotels terug met de vraag van wie welk pannetje was... De andere tafelgenoten waren toen al klaar met eten. De beloofde kroketjes waren meer een soort beignets, met weinig smaak. Verder vooral heel veel (zilvervlies)ri jst. De rijst bij de tempura was droog, zonder sausje of iets dergelijks.
Dus dit restaurant is geen aanrader. Maar de locatie is mooi. Toch ook daar een paar minpuntjes: de klapstoelen zijn ongeschikt om er lang op te zitten (doe er een kussentje op) en binnen heb je last van de rokers in de tuin. Al met al is de prijs-kwaliteitverhou ding helemaal zoek.

Laura
Teleurstelling! Hoge verwachtingen maar viel erg tegen. Vriendin en ik hadden beide Libanese croute besteld met zoete aardappel en kikkererwten. Had gevraagd of er bladerdeeg in zat (mocht geen pasta/rijst/etc) antwoord was nee. We kregen bladerdeeg gevuld met couscous, courgette en tomaat. Bediening deed of we achterlijk waren en zei dat kikkererwten als mousse op de bodem lagen. Vroegen of ik wel wist wat humus was. Dat weet ik, en dit was het niet. Bediening liep weg en is niet meer teruggekomen. We hebben allebei 3 happen gegeten en bladerdeeg en couscous (3/4 van het toch al matige eten) laten staan. Moesten zonder redelijk woord - of liever gezegd enig woord - of tegemoetkoming volle pond betalen. Heel erg jammer want leek me een sympathiek restaurant, maar is eerder het tegenovergestel de.
Didi
Laatst gegeten en erg veel betaald. Resultaat : smakeloze, dure bedoening, was eerder wel eens beter geweest. Jammer
dagoke
Ik ben er nog geweest op 2 januari maar ws voor de laatste keer.Ik vond het er niet meer zo denderend en ik had daar vreselijk kou.Echt niet leuk.Dus het verbaasd me niet dat die persoon verkouden was:-)Ook de gerechten zijn TE prijzig!
beukenootje
Anderhalf jaar geleden is het alweer dat ik er toevallig langs kwam en een verrassend lekkere lunch heb gegeten. De bediening liet wat te wensen over, slechts 1 persoon die ook nog goed verkouden was.. De producten en gerechten in de vitrines zien er erg smakelijk uit.
Antwerpenganger
Dit restaurant vind ik qua prijs-kwaliteit overgewaardeerd . Niet bijzonder om te eten.Een tijd geleden vond ik het een stuk beter, tegenwoordig loop ik er niet meer voor om.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Camion
maandag 11 november 2019

plantaardig, trendy en goed   

Brussel - Liu Lin
zaterdag 02 november 2019

Plantaardig en culinair Taiwanees, volledig veganistisch

Hasselt - Lento
donderdag 10 oktober 2019

 Volledig plantaardig onthaasten                 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket