haute cuisine in zen-interieur - €€€€

Wie een mooi tochtje heeft gemaakt door het glooiende Haspengouw met zijn fruitbomen en wijngaarden, kan ook gastronomisch genieten bij Nyde, het Deense woord voor genieten. Naast het Zee & Landmenu is er ook een vollledig vegetarisch (niet veganistisch) Van 't Veldmenu van 4 tot 6 gangen (op vrijdag- en zaterdagavond enkel 5 en 6 gangen.) De prijzen voor een menu gaan van een zestig tot over de tachtig euro exclusief drank, naargelang het aantal gangen. De gourmet wordt hier verrast door moderne, originele creaties rond groenten, die geraffineerde sauzen meekrijgen. Uitbater en sommelier Martijn Kellens geeft deskundige commentaren bij de wijnen en adviseert mooie, dikwijls niet-klassieke combinaties met de heerlijke gerechten van partner Celine Bleys.                                       

Adres

Tongersesteenweg 30   
Tel:  012 39 32 37      
Openingstijden: wo van 19 tot 20 uur, do en vr van 12 tot 13 uur en van 19 tot 20 uur, za van 19 tot 20 uur, zo van 12 tot 13 uur
Website: https://www.nyde.be/over

contentmap_plugin

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Genk - Foglia
vrijdag 10 maart 2023

 plantaardig Italiaans  -  €€€

Antwerpen - and/or
vrijdag 03 maart 2023

 plantaardige creatieve gastronomie - €€€

Brussel - Verdō
zaterdag 11 februari 2023

  plantaardige Belgische brasserie -  €€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter