Open menu

 haute cuisine in zen-interieur - €€€€

Wie een mooi tochtje heeft gemaakt door het glooiende Haspengouw met zijn fruitbomen en wijngaarden, kan ook gastronomisch genieten bij Nyde, het Deense woord voor genieten. Naast het Zee & Landmenu is er ook een vollledig vegetarisch (niet veganistisch) Van 't Veldmenu van 4 tot 6 gangen (op vrijdag- en zaterdagavond enkel 5 en 6 gangen.) De prijzen voor een menu gaan van een zeventig tot over de tachtig euro exclusief drank, naargelang het aantal gangen. De gourmet wordt hier verrast door moderne, originele creaties rond groenten, die geraffineerde sauzen meekrijgen. Uitbater en sommelier Martijn Kellens geeft deskundige commentaren bij de wijnen en adviseert mooie, dikwijls niet-klassieke combinaties met de heerlijke gerechten van partner Celine Bleys.                                       

Adres

Tongersesteenweg 30   
Tel:  012 39 32 37      
Openingstijden: wo van 19 tot 20 uur, do en vr van 12 tot 13 uur en van 19 tot 20 uur, za van 19 tot 20 uur, zo van 12 tot 13 uur
Website: https://www.nyde.be/over

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Folia
zaterdag, 09 maart 2024

 plantaardige fine dining - €€€

Wortegem-Petegem - Vege-ta-ble
zondag, 11 februari 2024

 vegetarische fine dining in wellness-hotel  - €€€

Antwerpen - Hart
vrijdag, 26 januari 2024

plantaardig brunch- en diner-restaurant - €€ 

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama