Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

thumbsupVegetarisch en bio 

 

Gevestigd in een oud herenhuis met prachtige, sfeervolle tuin. Creatieve kok die overheerlijke vegetarische en veganistische schotels klaarmaakt. De gebruikte ingrediënten zijn biologisch. Erg vriendelijke bediening. 

 

Prijsindicatie

Hoofdgerecht rond 20 euro  

Adres

Leopoldsplein 44
Tel. 011 22 64 00
Geopend: wo t/m vr van 12-14 uur en van 18 tot 20.30 uur, za van 17 tot 21 uur  
Website:  http://www.restaurantdelevensboom.be/

contentmap_plugin

Sandra
Erg lekker en eerlijk eten voor een eerlijke prijs! Ook erg gezellig om te zitten. Lekkere sapjes, home made ice tea's, vers gemaakte confituren of vlierbloesemsir oopjes, noem maar op om mee naar huis te nemen. Echt de moeite!! Ook het personeel was er vriendelijk! Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen.
Restaurantgids
Hi Phyllis, this is a restaurant guide. We suggest you ring the restaurant to make a reservation. Enjoy your meal!
Phyllis Finke
Hello,I would like to book a table for 7 women for Friday 20th March at 12 am.lunchtimeI hope very much that this is possible and I am looking forward to your reply.Thank youPhyllis Finke
LudoS
Nieuwe uitbater en zelfs nog beter dan vroeger!Superle kker, heel vlotte no-nonsense bediening en budgetvriendeli jk.Een absolute aanrader en een omweg meer dan waard.
Janssens
We waren al lang van plan om naar één van de koplopers in de top 10 van vegetarische restaurants te gaan. Dus de verwachtingen waren hoog. Helaas moet ik zeggen dat de avond wat in mineur eindigde. Ik had als voorgerecht het groentetaartje, niet echt slecht maar denk dat ik het misschien zelf beter kan maken. Mijn hoofdgerecht was de salade van het huis - ik vroeg de vegetarische versie - welke niet veel meer was dan wat versneden ijsbergsla met een zongedroogd tomaatje en een takje rode besjes, geen vinaigrette, brood moest ik er extra bij vragen én betalen, welgeteld 2 sneetjes in 2 gesneden uitgedroogd (bio?)brood. En sinds wanneer is tonijn biologisch? Dat stond ook op de menukaart. We zijn zeker geen veeleisende of lastige klanten maar ik had er echt heel wat meer van verwacht, zeker na alle commentaar gelezen te hebben. Het personeel was wel erg vriendelijk.
Nele
mijn absolute lievelingsresta urant... niet te versmaden vegetarische gerechten en bediening met het hart... ook voor de kinderen altijd een waar festijn. uniek!
Martine
The place to be! Prachtige kaart, verse gerechten met goede combi's van ingedrienten en bereidingswijze n. Warme ambiance, verse bloemen en service. De keuken en bediening staan open voor persoonlijke wensen en -in mijn geval- dieet. Hier kom ik weer terug! !
Patrick K.
Voortreffelijke maaltijden, de pure smaak van de ingrediënten maakt elke schotel tot een waar genot voor de zintuigen. Zeer veel superlekkere groentjes en een heel persoonlijke bediening. Totnogtoe nooit beter gegeten dan in de Levensboom.
Jos
Gezellig restaurant met heerlijke dagschotels en een uitermate vriendelijke bediening.
Valerie
Fantastische keuken! Zeer veel variatie, dus voor ieder wat wils. De prijs-kwaliteitverhou ding is ook erg aantrekkelijk. Het restaurant is gevestigd in een gerenoveerd herenhuis, enorm gezellig en stijlvol. Koppels met kinderen voelen zich welkom en er is ook een gezellig tuinterras. Steeds een zeer vlotte en vriendelijke bediening.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Camion
maandag 11 november 2019

plantaardig, trendy en goed   

Brussel - Liu Lin
zaterdag 02 november 2019

Plantaardig en culinair Taiwanees, volledig veganistisch

Hasselt - Lento
donderdag 10 oktober 2019

 Volledig plantaardig onthaasten                 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket