Open menu

 gastronomisch en zintuiglijk - €€€€   

Deze topchef wil luisteren naar het leven, de seizoenen en het lichaam. Haar cuisine intuitive staat dan ook garant voor een uitzonderlijke culinaire totaalbeleving. 
Met uitzicht op de uitgestrekte planten- en groentetuin worden enkele diepsmakende gerechten geserveerd die een zekere eenvoud en puurheid paren aan grote verfijning.
De meeste restaurants in dit landsgedeelte hebben nog eerder traditionele menukaarten en zijn op vegetarisch vlak zelden avontuurlijk.
Hier integendeel wordt het plantaardig menu (menu végétal) als eerste voorgesteld en betalen degenen die toch een niet-plantaardige toevoeging willen meer.
Je kan ook een drankenassortiment (zowel wijn als gearomatiseerd water) bestellen, dat de gerechten mooi en aangepast begeleidt.
Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan deze topgastronomie. Maar voor al dat moois en lekkers doet het mogelijk geen pijn zich dat eens te veroorloven. 
Dat schijnen velen te denken, wat tijdig reserveren noodzakelijk maakt.

 

Adres

Chemin de Bertrandfontaine 7
 Tel:  085 25 55 55   
Openingstijden: donderdag en vrijdag: middag en avond, zaterdagavond, zondagmiddag. Ma, di, wo gesloten.
Website: https://www.arabelle.be/

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama