Open menu

 Authentiek Indiaas  - €€

In een hem wat onbekende stad kan de vegetariër of flexitariër een Indiaas restaurant zoeken, dat altijd wel een aantal gerechten voor hem op de kaart heeft staan. Het is dan ook overbodig en onmogelijk om alle Indiase restaurants in onze gids te willen opnemen. Uitzonderingen maken we voor de zaken die iets extra te bieden hebben qua keuze, sfeer of kwaliteit. Zeer vele restaurantgangers in Gent vinden dat laatste zeker het geval voor deze familiezaak, waardoor Tripadvisor er het logo Travellers' Choice 2022 aan uitdeelde. Ten dele zal het met de gunstige ligging in het bruisende centrum te maken hebben, maar een topplek bij de Gentse restaurants verdien je niet zomaar. We kunnen dan ook bevestigen dat de vegetarische keuzemogelijkheden in voorgerechten, hoofdgerechten en naanbroden er boven het gemiddelde uitsteken. Een vlotte, vriendelijke bediening, zeer redelijke prijzen en een authentieke Indiase keuken maken dit tot een aan te raden adres voor wie in Gent Indiaas wil eten. Reserveren is dikwijls noodzakelijk, zeker in het weekend.                      

Adres

Donkersteeg 19
Tel: 0497 40 78 27
Openingstijden: di: van 18 tot 23 uur, van wo tot vr: van 12 tot 14.30 uur en van 18 tot 22 uur, za en zo van 12 tot 14.30 uur en van 17.30 tot 22 uur, ma gesloten   
Website: https://royalindiabelgium.com/

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Gent - Plant-A-Pizza
zondag, 14 juli 2024

 plantaardige pizzeria - € tot €€

Antwerpen - Plant-A-Pizza
zondag, 02 juni 2024

 plantaardige pizzeria  - € tot €€

Leuven - Tabi Loo
donderdag, 23 mei 2024

 innovatief veganistisch - € tot €€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama