Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

catering Vegetarisch buffet 

 

Het is een all-you-can-eat restaurant waar je heerlijke gerechten kan kiezen uit een vegetarisch/veganistisch buffet. Overheerlijk en niet te duur. Ontspannen, prettige sfeer met aangename achtergondmuziek. Lekkere biobieren en goede wijnen. Take away ook mogelijk.

 

Prijsindicatie

Buffet 's avonds en tijdens WE: 17 euro, lunch: 15 euro

Adres

Reep 14

9000 Gent

Tel. 0485 731617

Geopend: van 11.45 tot 14.30 uur en van 18 tot 22.30 uur, ma en zaterdagmiddag gesloten

Website:www.komkommertijd.be

 

contentmap_plugin

Evelyne JACQUES
Het eten in dit restaurant is erg lekker. Maar de bediening laat heel erg te wensen over! De dienster is ontzettend bot en onvriendelijk. Ze geeft de klanten geregeld een standje en behandelt ze als kleine stoute kinderen. Lees er de reviews op Trip Advisor en Resto.be maar eens op na. Ik ging er al een aantal keren en haast iedere keer schoffeerde ze me. Na de laatste keer heb ik besloten hier nooit meer een voet binnen te zetten zolang dat mens daar werkt. Ik kan er écht niet meer tegen, jammer van het lekkere eten en van haar (vriendelijke) mannelijke collega! Ze heeft echt geen kaas gegeten van klantvriendelij kheid! Zo'n slechte behandeling heb ik nooit eerder in een restaurant meegemaakt!Jull ie vinden dit restaurant niet te duur, ik wel hoor! Zeker voor kleine eters is 16,5 euro voor een portie groenten en granen, alsook een stukje gebak, nogal duur. Want deze grondstoffen zijn nu eenmaal goedkoop. Een mens bestelt toch ook gauw een karafje wijn en een aperitiefje, niet? De wijnen en aperitieven zijn veel te duur geprijsd, je komt hier nooit buiten voor minder dan 30 euro. En dan word je nog verondersteld om zelf je tafel af te ruimen + heb je ondertussen misschien te maken gehad met de onbeleefde dienster. Prijs/kwaliteit is hier niet goed, vind ik!Ik zou zeggen : te mijden! Als take-away is dit misschien wel een optie...Wil je een goed vegetarisch restaurant waar ze ook nog eens vriendelijk tegen je zijn, ga dan naar de Avalon op de Geldmunt. Ook de Appelier en Lekker Gec kan ik aanbevelen. Pacha Mama is goed voor tussendoor.
dagoke
Dit is echt top voor mij!10/10
vegalol
Was er maar in West Vlaanderen zo een type restaurant. Superlekker dit eet-zoveel-je-wilt systeem en maar 15 euro zonder drank! Extra 10 procent korting als je een Eva kaart hebt.Reserveren is een must als je van ver komt.9/10 zeker weten!
Wim
Uitgebreid en superlekker buffet, een echte aanrader.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Camion
maandag 11 november 2019

plantaardig, trendy en goed   

Brussel - Liu Lin
zaterdag 02 november 2019

Plantaardig en culinair Taiwanees, volledig veganistisch

Hasselt - Lento
donderdag 10 oktober 2019

 Volledig plantaardig onthaasten                 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket