Open menu

 Libanees - €€   

De Libanese keuken is de keuken bij uitstek die, op een vanzelfsprekende manier, talloze vegetarische gerechtjes op de kaart heeft staan. Waarom dan deze buurt-Libanees uit het Brusselse opnemen, terwijl deze grote regio al vele Libanese eetzaken telt? Omdat Wemmel (overigens niet Brussel, maar een "Vlaamse gemeente met taalfaciliteiten"") nog niet in onze gids staat, omdat de familie Harika je vriendelijk en met de glimlach ontvangt en omdat het buffet in het weekend een waar culinair festijn is. De inwoners hebben dit sinds lang ontdekt en vele nationaliteiten schuiven graag aan voor een degustatie van de vele klassieke en minder klassieke mezze, met zorg bereid en aantrekkelijk gedresseerd en uitgestald. Reserveren is dan zeker aanbevolen.
Een hele afdeling koude mezze biedt je een overvloed aan groente- en peulvruchtenbereidingen, bij de warme gerechten is niet alles vegetarisch maar staan ook falafel met tahin, rijst, pastei met spinazie, foul medamas of kaassigaar, om te eindigen met huisbereide gebakjes en fruit. Ruime keuze in de kaart en ook menu mogelijk.

Adres

Av. de Limburg Stirum  200
Tel:  02 219 94 16
Openingstijden: vr en zo van 12 tot 15 en van 18 tot 23 uur, andere dagen van 17 tot 23 uur, ma gesloten
Website: www.faraya.be  

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Leuven - Bodhi
zaterdag, 18 november 2023

  plantaardig Aziatisch - €€

Gent - Libanese Snack of Restaurant
woensdag, 01 november 2023

  catering  authentiek Libanees  - €€

Mons - Cocotte
zondag, 15 oktober 2023

cantine moderne - €€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama