Libanees - €€   

De Libanese keuken is de keuken bij uitstek die, op een vanzelfsprekende manier, talloze vegetarische gerechtjes op de kaart heeft staan. Waarom dan deze buurt-Libanees uit het Brusselse opnemen, terwijl deze grote regio al vele Libanese eetzaken telt? Omdat Wemmel (overigens niet Brussel, maar een "Vlaamse gemeente met taalfaciliteiten"") nog niet in onze gids staat, omdat de familie Harika je vriendelijk en met de glimlach ontvangt en omdat het buffet op zaterdagavond en zondagmiddag een waar culinair festijn is. De inwoners hebben dit sinds lang ontdekt en vele nationaliteiten schuiven graag aan voor een degustatie van de vele klassieke en minder klassieke mezze, met zorg bereid en aantrekkelijk gedresseerd en uitgestald. Reserveren is dan zeker aanbevolen.
Een hele afdeling koude mezze biedt je een overvloed aan groente- en peulvruchtenbereidingen, bij de warme gerechten is niet alles vegetarisch maar staan ook falafel met tahin, rijst, pastei met spinazie, foul mdammas of kaassigaar, om te eindigen met huisbereide gebakjes en fruit. 's Middags is er een lunchbuffet en op andere dagen een ruime keuze van de kaart.

Adres

Av. de Limburg Stirum  200
Tel:  02 219 94 16
Openingstijden: vr en zo van 12 tot 15 en van 18 tot 23 uur, andere dagen van 17 tot 23 uur, ma gesloten
Website: www.faraya.be  

contentmap_plugin

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - België

Genk - Foglia
vrijdag 10 maart 2023

 plantaardig Italiaans  -  €€€

Antwerpen - and/or
vrijdag 03 maart 2023

 plantaardige creatieve gastronomie - €€€

Brussel - Verdō
zaterdag 11 februari 2023

  plantaardige Belgische brasserie -  €€

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

dekbeddiscounter