Open menu

Gastronomisch groenterestaurant - €€  

Meesterkok Albert Kooy past hier de door hemzelf geïntroduceerde vijf principes van de "Dutch cuisine"  toe: cultuur, gezondheid, natuur, kwaliteit en waarde. Het restaurant hanteert het 80/20 principe. Dat betekent groente in de hoofdrol en vlees in de bijrol. In het maandelijks wisselend 3 tot 6 gangen-menu spelen groenten van de koude grond dus de grootste rol. De gerechten kunnen probleemloos geserveerd worden in een vegetarische of veganistische versie. Aan tafel wordt de mogelijkheid besproken om een aangepaste versie van het menu te kiezen of een geheel ander vega gerecht. Reserveren gewenst en geef alvast aan dat je vegetarisch of veganistisch wilt eten. Wannee is verbonden aan de internationale Hogeschool Stenden, hetgeen inhoudt dat ouderejaars studenten hier gecoacht worden om de puntjes op de 'i ' te zetten.                                                         

Adres

Rengerslaan 8     
Tel:  (058) 30 30 800 [ nb. vanwege het internationale karakter wordt de telefoon vaak in het engels opgenomen. Reserveren kan via deze frontoffice, maar je kunt ook vragen om doorverbonden te worden met het restaurant. Er is altijd Nederlands sprekend personeel aanwezig]    
Openingstijden: de gehele week van 12 tot 14 uur en van 17 tot 20 uur.    
Website: https://www.restaurantwannee.nl/

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Utrecht - Heimat
dinsdag, 16 april 2024

 informele groentegastronomie - €€€

Amsterdam - Kailash Parbat
dinsdag, 02 april 2024

 authentiek, vegetarisch Indiaas  - € tot €€

Utrecht - Feu
zondag, 17 maart 2024

Bierpairing met groenten - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama