Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Biologisch, binnentuin

Volledig vegetarisch bio-restaurant. Een wisselend suggestiebord met verrassende wereldgerechten.
Meestal moet je wel even wachten maar het eten is dan ook duidelijk vers bereid. Vriendelijke bediening, gezellig terras in de achtertuin.

Prijsindicatie

Voorgerecht 4,75 - 9 Euro
Hoofdgerecht rond de 18 Euro

Adres

Nieuwstad 66
(06) 20793964
Geopend: donderdag t/m zondag 17.30-20.00 uur
Website: www.eetatelier.nl

contentmap_plugin

Laurie
Ik at in augustus voor het eerst bij het Eetatelier in Arnhem: wat een leuke plek! Mijn tafelgenoot had vooraf pittige soep met zoete aardappel, ik at een taartje met aardappel en artisjok: heel lekker en anders dan ik had verwacht qua kruidigheid. Daarna als hoofd een curry met yoghurt en boontjes en nog iets curry-achtigs met tomaat en een eitje, erbij rijst en papadum. En tagliatelle met cantharellen, blauwe brie en abikozencompote , ook erg geslaagd. Toe namen we allebei cheesecake met witte chocolade en blauwe bessen en een dessertwijn erbij in de cheesecake zat ook een beetje kokos (in de bodem) wat het erg wel erg goed bij deed.Ik vond het eten zeker de moeite waard en we hebben niet lang hoeven wachten, niet op het eten en niet op aandacht als we wilden bestellen, terwijl het aardig druk was en ze maar met zijn tweeën waren (1 keuken, 1 bediening), erg knap.
Suus
Ik heb net weer gereserveerd voor vanavond en kijk er alweer enorm naar uit. Ik kan niet vaak uit eten, maar ALS dan ga ik hier naartoe. ER wordt met zoveel liefde gekookt en bediend, heel bijzonder!
Vincent
Heb hier met een vriend lekker gegeten; goed klaargemaakt en originele smaakcombinatie s. Zeer vriendelijke bediening. Er is geen kaart, het menu staat, zoals wel vaker bij kleine vegetarische restaurants, op een schoolbord. Theoretisch zou dat kunnen betekenen dat het menu regelmatig wisselt, in tegenstelling tot bij die vermaledijde Wankele Tafel in Den Haag. Voor veganisten uiteraard minder keus, maar gelukkig hebben ze soja-ijs, zodat zelfs een toetje mogelijk is.Gezellige inrichting, maar helaas is het uitzicht aan de voorkant -op een lelijk nieuwbouwpand- erg saai. Aan de achterkant is een rustiek tuintje, maar dat eindigt op een blinde muur. Uiteraard wint de kwaliteit van het eten en de ambiance binnen ... beslist eens proberen!
Rebecca
Verrukkelijk eten! Iedere hap die je tot je neemt is verrassend. Bijzondere combinaties waarvan je je ogen af en toe even moet sluiten...en dan bedenk ik me, het is een culinare reis waar al je papillen worden geprikkeld. Nergens heb ik zoveel diversiteit gezien als op mijn bord bij het etalier. De laatste hap is net zo heerlijk als de eerste. En de zaak is kraakhelder. Fijne bediening. Laat je verrassen!
peter gudden
Kom hier regelmatig. Uitstekende kwaliteit en originele recepten zonder vergezocht te zijn.
chantis
Wij hebben heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. Er was keuze uit drie voorgerechten, twee hoofdgerechten en vier nagerechten. Ook onze dochter van 1 heeft lekker meegeknabbeld: zij vond met name het preitaartje van het voorgerecht een groot succes!
Ilonaca
Lekkere en verse gerechten. Met name de mousse is een aanrader! Eindelijk een plek waar vegetarische mousse te koop is.
Amy
Ik was heel prettig verrast door de zeer smakelijke maaltijd en de vriendelijke bediening. In een relaxte sfeer hebben wij genoten van een maaltijd die je zelf niet zo snel zou klaar maken. Het was met recht een plezierige ervaring. Een aanrader voor iedereen en zeker voor mensen die eens wat anders willen eten.
Gertie
Heerlijk gegeten in het Eetatelier. Leuk, gezellig restaurant met mooie (design)inricht ing en uitgebreide keuken. De eigenaren hebben hart voor hun zaak! Dat merk, dat zie je! Zeker een restaurant om terug te komen!
aline ploeg
onlangs gaan eten in eetatelier. gezellig restaurant, mooie inrichting, leuke muziek. bediening was erg vriendelijk. er stond een veganistisch voor- en hoofdgerecht op de kaart: heerlijke pompoensoep en een curry met aubergine en zoete aardappel. ik had van te voren gebeld dat ons gezelschap uit 2 vegetariers en 2 veganisten bestond. voor de veganisten was er speciaal een dessert gemaakt: chocomousse met sinaasappelcomp ote, heerlijk! erg genoten van dit heerlijke menu. een echte aanrader!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans   

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket