Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Biologisch, ook lunch

Overdag theehuis en lunchcafé, vanaf 17.30 uur eethuis. Klein en knus restaurantje met elke dag wisselend hoofdgerecht en salade. Uitsluitend vegetarisch. Per dag worden tussen 20 en 30 maaltijden geserveerd, vanwege de kleine keuken en de beperkte ruimte in het restaurant. Het is vaak vol, je moet er vroeg bij zijn.

Prijsindicatie

Dagschotel: €11,75 

Adres

Wielakkerstraat 4
Tel. (026) 445 76 26
Geopend: maandag en dinsdag van 17:00 tot 21:00 uur, woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 21:00 uur
Website: www.enigalternatief.nl

 

contentmap_plugin

Helen
Een tijdje geleden is Enig Alternatief van eigenaar veranderd, maar alles is verder nog precies hetzelfde. Dus inclusief het heerlijke eten. Wij aten er vorige week en het was weer erg lekker!
Daphne
Ik kom hier al jaren en het is me nog nooit tegengevallen. Gewoon een no-nonsense restaurantje en toch altijd weer verrassend en bijzonder lekker. De eigenaar is ontzettend aardig en houdt rekening met speciale eetwensen. Zoals hieronder staat moet je wel reserveren want ze hebben maar een paar tafeltjes.
Nathalie Hoogstraten
Fantastische gelegenheid, we hebben er laatst heerlijk gegeten. Een bord vol voor 9.5 euro. De sapjes zijn er erg lekker bij. Het personeel is vriendelijk en past goed bij het eetcafé. Een absolute aanrader.
Ilonaca
Sfeervolle eetgelegenheid en bovendien niet prijzig. Het restaurant is klein, in de keuken kan je de kok zien koken. Reserveren is vanwege de grootte een must. Elke dag een andere hap, er is geen menukaart. Bediening is vriendelijk.
Helen
Geweldige tent! Iedere dag een andere hap, heb er nog nooit niet lekker gegeten.Erg leuk en lekker. Aanrader, maar je moet wel reserveren.
rene Friederichs
met zijn tweetjes gegeten daar, zonder reservering. Jeetje wat was dat een leuke ervaring. Gewoon erg lekker en erg voldoende. Een fors stuk hartige taart, met een rijke salade en ruim voldoende betere rijst (lekker geurig) met een gratis glas water. Mijn vriendin heeft de gekke gewoonte om warm water na te drinken. Hier hoefde ze geen thee te bestellen, en was het water gewoon gratis. Heerlijk stuk appeltaart na met onwijs veel verse hazelnoten en geoon lekkere sterke bak koffie erbij. en alles is zoveel mogelijk biologisch product begrijp ik. Samen nog geen 30 Euro kwijt... Kijk, zo kan het dus ook en mag de horeca weer eens opgewaardeerd!! !

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Vogelenzang - Buitenplaats Plantage
zondag 03 maart 2019

 Biologisch - veel aangename binnen- en buitenruimte

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

horecarama

Kerstpakket

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens