Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tapas

Een leuk restaurantje voor een avondje met vrienden. Lekker informeel met swingende muziek op de achtergrond. Om gezellig te kletsen en ondertussen verschillende hapjes te bestellen. Op de kaart staan naast alle andere gerechtjes zeker een stuk of 15 vegetarische tapas op de kaart, van tomatenbrood tot gegratineerde geitenkaas, gevulde paprikaatjes, pittige groenten, met roomkaas gevulde dadels, enzovoort. En niet te vergeten de toetjes, vooral de chocolade-notentaart!

Prijsindicatie

Tapas tussen €3,5 en €5,00

Adres

Smeepoortstraat 34
Tel. (0341) 42 72 07
Geopend: dagelijks vanaf 17 uur
Website: www.fuego-tapasbar.nl

contentmap_plugin

olga
Laats hier nog een recensie geplaatst, maar sindsdien zijn ze helaas zwaar achteruitgegaan ! Eten is veelal niet meer vers, opgewarmd, overgaar of juist niet gaar. Dit was de laatste 3 keer zo en ik vermoed dat er nieuwe koks aan het werk zijn, want de gerechten zijn ook licht aangepast, wat ze helaas ook vergeten zijn te vermelden op de menukaart. Jammer, maar wij gaan er voorlopig niet meer heen.
Olga
Eet hier regelmatig en (afgezien van het soms wat lange wachten op je eten) is het altijd prima! Ze hebben een behoorlijk grote keus aan vegetarische tapas. Enige is dat de menukaart in de 5/6 jaar dat ik er kom volgens mij nog nooit aangepast is. (Niet erg bij lekkere gerechten, maar af en toe wat nieuws is ook leuk)
Sabrina
In begin 2010 hier gegeten en erg tevreden. Van te voren aangegeven met 1 vegetariër te komen en hier werd bij ontvangst meteen na gevraagd. Bediening was zeer vriendelijk en dacht goed mee. Lekker gegeten, gezellige sfeer. Zou er zeker nog eens heen gaan.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Leeuwarden - Wannee
zondag 16 februari 2020

Gastronomisch groenterestaurant  

Den Bosch - Shirak
dinsdag 28 januari 2020

  Armeens - vegetarisch

Alphen - Restaurant Aap
zaterdag 04 januari 2020

(Zuid-) Afrikaans. 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

horecarama

vegatopia maxaro keukens